App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förvirrad

Skriver här inne ofta nu hehe.. Men hade ägglossning för snart en vecka sedan , och haft dom senaste dagarna mycket molande värk till o från, som mensvärk, stickningar & ilningar & ett hugg i ena skinkan.. Och även huggt till i både höger & vänster sida vid ljumskarna.. Och nu idag, så sprang jag på toa för kändes so mensen kom (6 dagar kvar till mensen) men då var de så sjukt mycket (ursäkta detaljer) vita flytningar, aldrig vart med om de på det viset. "Som vit lotion/handcreme" liksom. Och ligger här nu med sån sjuk mensvärk smärta, och börjar frysa och får gåshud, sedan andra stunden jätte varm , och kan sitta helt stilla och svettas något galet, även om jag inte rört mig ur fläcken.. Vad betyder detta? Är det mensen som e påväg eller känner någon här inne igen sig?

2018-02-12
AnnaaJo
AnnaaJo
Bebis på 15 månader

Okej får kanske åka o köpa ett i morgon och ta på Onsdag när jag vaknar då😇..
Förra månaden så kände jag också symtomer, men absolut inte på detta viset, då var de nog lite inbillning, men denna gången är de något annat som inte går att inbilla sig 😂
E såå trött så känns som jag ska somna när som helst, brukar va super pigg på kvällarna..
Detta är även första månaden jag är utan p-ring, så vet inte om det är min kropp som ska bete sig såhär innan mens, därför de blir så förvirrande med tanke på allt man känner av 😬

2018-02-12
AnnaaJo
AnnaaJo

finns test man kan köpa o ta 5 dagar innan mens. De gjorde jag och visa pos 😄. känns igen mig i sitt du skriver.

2018-02-12
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader

Jasså, såpass 😀
Va roligt att höra att någon har likadant då,
Men vågar inte testa mig förens jag passerat bim,
Även fast de kliar i fingrarna, fast om de nu skulle vara något så kanske de e för tidigt gissar jag på.
Har en son på 4 år, men den gravideteten så kände jag inte så jätte mycket, mest trötthet, illamående & att mensen va super sen, då + jag på v 3-4..
E så olika 😂

2018-02-12
AnnaaJo
AnnaaJo

Precis sånna flytningar hade jag i förra graviditeten ganska direkt efter äl. Jag har frusit som en galning i alla 3 graviditeter med😀Låter som bra tecken enligt mig!

2018-02-12
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...