App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

18 mån sover dåligt

sonen somnar lugnt och bra varje kväll vid samma tid, samma rutin. sover djupt mellan ca 19.30-23/midnatt, sen börjas det med uppvak efter uppvak. vaknar knappt, men blir ledsen om vi inte är i närheten, så det blir mycket spring. ibland räcker det med napp/snutte o bara stå bredvid sängen en stund. ibland måste jag krypa ner i sängen och ligga med honom ett tag. så behöver jag hålla på mellan ca 23-03 / 00-04. sen sover han djupt fram till morgonen igen. känns som vi provat ALLT. det har pågått i säkert 8-10 månader nu..

2018-02-12
Johannaulrika
Johannaulrika
Barn på 1 år och 11 månader

Vi har juniorsäng till våran son, men det hjälper inte direkt.. han klättrar i o ur på dagarna, men nätterna sätter han sig upp o tjuter tills vi(jag) kommer... Vi gjorde ett försök för 2 veckor sen att ställa in sängen i vårat rum, det funkade 1 vecka, nu tillbaka igen... Vi har dock kvar sängen i vårat rum, så jag som höggravid med foglossning slipper springa! får se hur han reagerar med lillasyster i samma rum, men troligtvis kommer vi oavsett flytta tillbaka sängen.. det funkar ju ändå inte, och bara det att vi får smyga när vi ska lägga oss, och inte få någon tid till mys eller prat i sovrummet.. känner mest stor hopplöshet när det gäller hans sömn😩

2018-03-17
Johannaulrika
Johannaulrika

Hej!
Har det exakt likadant med min 18 månaders dotter som har sovit dåligt ända sedan 1-års ålder ca.
Vet inte vad vi ska göra då det senaste tiden blivit ännu värre då hon är vaken (eller vaknar så fort man går upp) under morgonen också.
Blir inte mycket sömn totalt och på dagen sover hon ca 1/2 timme och ibland 1 timme.
Många sa att det skulle bli bättre när hon börjat förskolan och att då skulle hon sova bra för hon skulle vara så trött men icke.
Inget svar på din fråga men kände att jag var tvungen att skriva då vi har precis samma problem.
Kan tillägga att under 2 1/2 månad har hon även flyttats in i vår säng och sover på halva delen och har en förälder nära hela natten men det verkar inte hjälpa så mycket heller. :(
Vi tänkte testa att ställa in en juniorsäng idag så hon kan gå i och ur som hon själv vill. Får se om det kan hjälpa.
Det är ju verkligen påfrestande för alla att inte få sova.
Hur har det gått för er nu? Har det blivit någon förändring? Såg att det gått en månad sedan du skrev.
Ska prata med BVC igen. Fick inte så mycket råd sist jag frågade om detta.
Hälsningar
Pauline

2018-03-17
Pauline
Pauline
Barn på 3 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...