App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Frånvarande, arg pappa

Jag och min expojkvän hade ett stormigt förhållande, och när jag fick veta att jag var gravid så hade vi precis hittat tillbaka till varandra. Jag är gravid i vecka 7, och han vill absolut inte ha något med det här att göra. Jag är 100% på att behålla, och är så glad för detta. Men känner mig så ensam. Vad gör jag? Behöver råd, pepp och lite delad glädje. Någon annan som är ensam?

2018-02-11
Seliasson
Seliasson
Bebis på 17 månader

Hej! Jag är ensamstående mamma till tre barn . Har själv haft från varande pappa och mina barn. Om min mamma och jag klarar det , så kan nog du det! Lycka till!

2018-02-12
skogväsen78
skogväsen78

Jag hade ett stormigt förhållande och blev ensamstående när pojken var tre månader. Men egentligen var jag rätt ensam redan innan.
Jag ställer gärna upp och pratar om du vill.

2018-02-11
Maskrosmamma
Maskrosmamma

TACK! Jag vet att jag kommer klara det - men precis som du säger så känns det tråkigt att inte ha någon att dela det med.

2018-02-11
Seliasson
Seliasson
Bebis på 17 månader

Jag sitter i ett förhållande där jag är ensam mamma, där jag hämtar, tvättar, lagar mat, tar hand om när de är sjuka, tar hand om både glädje och sorg.. blev lämnad ensam med en liten bebis när 30 min efter jag kom hem från förlossningen såg pappan igen 3 dagar senare.. så du klarar dig själv, anledningen jag stannar är en annan orsak.. men du klarar det jag klarar 3 och glädjen är stor sorgen är bara att inte ha någon att dela det med..

2018-02-11
EmmaAdea
EmmaAdea
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...