App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bf april 2018 HJÄLP!!

Någon som vet vad som är bra att ha med sig i bb väskan??? ja menar april är det varmt eller kallt för barnet? ska man då ha en overall? kanske tjocka kläder? det är min första barn och vet ingenting!

2018-02-11
Mariam98taaleb
Mariam98taaleb
Gravid i vecka 38

Fick i oktober och hade då vanlig body och byxa, en bommulsjacka, mössa och en filt

2018-02-16
Lindahenrietta
Lindahenrietta

Jag tänker att en lite tunnare stickad overall kan vara bra. Är det kallt bäddar ni varmt i vagnen och lägger på en filt när liten är i babyskydd. Dumt att klä för varmt och en nyfödd är inte uppe så mycket utan ligger mest nerbäddad :)

2018-02-11
Mislan
Mislan
Barn på 1 år och 8 månader

Ta du vanliga kläder. Du kan ju alltid addera ett lager extra, om du känner dig osäker/inte har en åkpåse. En filt är ju med en smidig lösning som ändå är något som du vill ha till lillpyret. :)
Vår son är född i juni, men vi blev ändå osäkra då vi åkte hem så han hamnade under sambons tröja. :) Allt går! Lycka till!

2018-02-11
LenaGo
LenaGo
Barn på 2 år och 9 månader

Jag har ett barn som är född i april och är även gravid nu med bf april. Jag har köpt en stickad overall/onepice och ja hade en likadan när mitt andra barn föddes. ligger den i vagnen med en filt så blir det inte för kallt och är det varmare kan man ta bort filten, och även i bilen är det ju varmt.

2018-02-11
mammatill6
mammatill6
Bebis på 2 månader

Vart i landet bor du? Kanske en fodrad åkpåse i babyskyddet räcker? Den borde du även kunna ha nytta av till hösten då barnet blivit större. En overall växer ju barnet ur snabbt.
Min dotter är född Dec 2016. Jag körde enbart fodrad åkpåse i babyskyddet och vanliga kläder under såvida vi inte skulle vistas utomhus längre stunder. Barnet åker ju även säkrare i bilen utan ytterkläder (man spänner fast bältena innanför åkpåsen)

2018-02-11
Arowen
Arowen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...