App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tidiga gravid tecken ?

😃 Hej ! Jag undrar vad det finns för tidiga gravid tecken som man kan kolla efter. Jag och min sambo försöker bli med barn för första gången, så detta är väldigt nytt för oss😊 Jag och min sambo prickade in min ÄL den 5 och 6 feb Med hjälp av CB digitala ägglossnings test, så det har ju inte gått så många dagar sedan detta. Jag har dock känt mig lite små konstig efter detta, men jag kanske bara inbillar mig en massa. Syntom jag känt av är en spirande, krypande och bubblande känsla i tjej magen, kändes extra mycket när man satt ner och detta höll i sig i 2 dagar. Jag mår lite små illa om dagarn och är typ hungrig hella tiden, jag kan ätta mig mätt och ändå vara hungrig efter bara en timme. Jag har värk i brösten som går från armhålan och har även haft illningar/ stickningar i bröstvårtorna. Min BIM ska börja ca den 17 feb, men kan fela med 1-3 dagar, har hänt för. Jag undrar om någon känner igen dessa tecken? Å har det visat sig att ni var gravida då ? Tacksam för svar 🙂 MVH Elin.

2018-02-11
87Elin87
87Elin87
Gravid i vecka 14

Var ofantligt trött. Innan jag plussade så kunde jag inte fatta varför jag var så trött. Sov typ 3 timmar mitt på dagen vilket jag aldrig kunnat förut.

2018-03-07
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Fick mensvärk väldigt tidigt efter ägglossningen. Blod ådrorna syntes starkt på bröstkorgen och sen kom metall smaken i munnen. I v 6 kom illamåendet.

2018-03-06
Mars2017
Mars2017

Hej! ☺️ Jag förstår precis hur du känner nu och hur otålig man blir när man bara vill veta! Jag kände i princip direkt när jag vart gravid att det nöp i magen och att det liksom hände saker där. Det gjorde inte ont men lite obehagligt. Jag hade också ömma bröst från start.
Jag tog flera test innan jag fick ett plus då jag inte kunde hålla mig från att testa mig, men håll ut! Jag tappade hoppet tillslut om att det fanns någon där inne tills jag fick mitt plus och vart oroligt lycklig!
Hoppas du plussar!😘

2018-03-06
emeax
emeax
Gravid i vecka 24

Hej. Jag känner igen mig i det du skriver. Jag är nu över på fjärde dagen över beräknad mens och är jättetrött, har ont i tuttarna och mår lite halvt illa. Jag har otroligt mycket gaser i magen (ursäkta haha, någon annan som haft detta) och är lättirriterad samt "pirr" i magen konstant. Min kollega är iväg nu för att köpa test haha. Spännande. Tänker mer att mensen kanske uteblev denna månad men det är just symptomen som gör att man tänker mer på graviditet ? / Förväntansfull

2018-03-06
liisenb
liisenb
Bebis på 10 månader

Jag misstänkte redan efter en vecka att jag var gravid då jag fick väldigt ont i brösten. Mitt råd är dock att ta det med ro, att inte försöka känna efter för mycket. Det kan gå super snabbt att bli gravid, som det gjorde för oss eller så kan det ta tid. Lycka till 😊

2018-02-11
MiaMiniMe
MiaMiniMe
Gravid i vecka 39

Inga tecken alls egentligen. Jag hade dock en känsla i kroppen om att nått inte var sig likt och att nått var annorlunda. Med första barnet så var jag typ övertygad från och med sexaktens slut att nått kommer ske här 😂 när min mens kommen vecka tidigare och inte var sig lik alls så gjorde jag ett test och insåg att min blödning måste vart en nidblödning. Med dottern fattade jag inte på en gång, men typ en vecka efter vi legat så inser jag att jag hade ägglossning den dagen. Testade mig samma dag mensen skulle komma, och japp. Gravid med nr 2. Jag har egentligen inte haft några speciella symtom alls innan vecka 12-16. Förutom känslan av att nått är annorlunda då..

2018-02-11
Plumpan
Plumpan

På alla mina 3 mådde jag super bra, bara en känsla och sen kom illamåendet.. Ingen mens kom..

2018-02-11
EmmaAdea
EmmaAdea
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...