App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Slutat med p-ring, biverkningar?

Ja, slutade med nuva ring för lite över 1 månad sedan, för fick så mycket biverkningar (efter 4 års användning) Och har en kalender där de står när man har äl men antar att kroppen inte kommer gå efter den kalendern nu när ringen inte vart inne något denna månaden. Hade enligt den äl för 6 dagar sedan, jag & partnern har haft oskyddat sex massvis under dom fertila dagarna, och har så mycket stickningar i nedre delen av magen (började 3 dagar efter ev. Äl) & i går efm fick jag sånt hugg i både vänster & höger sida som varade i ca 2-3 sek. Molande värk och ömma bröst.. Kan detta vara biverkningar efter ringarna bara?

2018-02-09
AnnaaJo
AnnaaJo
Bebis på 15 månader

Skulle snarare tro att det är äl som känns och kanske hamnat lite off nu när ringarna är ute ur spelet. Körde också med ringar (kommer aldrig gå tillbaka till dom) och kände mig hyfsat normal i kroppen efter typ ett halvår lagom till att jag blev gravid ytterligare en månad senare. Hormonbalansen i kroppen är ju inte densamma så det kan nog påverka känslan också.

2018-02-16
Lindahenrietta
Lindahenrietta

Hej Jag slutade med p piller i förra veckan och på söndag fick jag mens och har jag o min sambo har oskyddat sex sen den 14 februari och idag har jag mått väldig illa

2018-02-15
Stinapettersson
Stinapettersson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...