App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

halsbränna v35

Halsbrännan på nätterna börjar bli ohållbar! sura uppstötningar och hemsk halsbränna.. går in i v35 i helgen, och jag vill bara få ut ungen nu för att bli av med den.. kan inte sova. TIPS???

2018-02-09
Johannaulrika
Johannaulrika
Barn på 1 år och 11 månader

Jag hade exakt lika mycket besvär som du, hatade den där förbannade halsbrännan och de äckliga sura uppstötningarna. Själv käkade jag massor av Novalucol, såg jämt till att ha det med mig i handväskan, jackfickor och ett helt paket på nattduksbordet. Jag använde det plus en flaska Galieve Mint som alltid också var på nattduksbordet - annars skulle jag aldrig kunna sova.
Mot slutet fick jag Omeprazol utskrivet och käkade maxdos av det plus ovanstående. Trots allt detta blev jag inte helt besvärsfri - men det hjälpte definitivt. Stå ut! Jag blev helt besvärsfri så fort jag hade fött. :)

2018-02-12
andiegirl
andiegirl

Gaviscon - tacka universum att det fanns när jag var gravid och finns fortfarande. Det rekommenderar jag!

2018-02-12
Anilatac
Anilatac
Bebis på 11 månader

Omeoprazol apofri har varit min räddare i nöden! Receptfritt på apotek. Är i v 27 och skulle inte kunna äta/sova/ leva utan.
Hoppas det hjälper!

2018-02-11
Rosa bullen
Rosa bullen
Barn på 1 år och 10 månader

Lider med dig... Samma här och ingenting hjälper. Testat alla medel man får ta och huskurer, men antar det är för att bebis trycker på så att locket blir öppet och magsaften läcker ut! Jag kan knappt äta längre, igår blev det popcorn till lunch/middag och potatismos funkar hyfsat. Kall isglass lindrar smärtan i halsen. På nätterna bygger jag en ramp med 7 kuddar, hjälper ibland men någon sömn blir det inte.

2018-02-09
Donnabelle
Donnabelle
Bebis på 5 månader

Hemskt med halsbränna! Man vill ju bara ta en brandsläckare och gå loss ungefär 🙄 Jag spydde så mycket vilket tyvärr förstörde magen och halsen en hel del. Så för mig blev det MÅÅÅÅNGA Novalucol och ibland gaviscon. Lindrade bara en del och en liten stund, men tillräckligt för att kunna sova någorlunda. Finns också en del husmorsknep, har du testat något sådant? Typ bikarbonat, äppelcidervinäger eller popcorn. Jag åt en del popcorn och det lugnade min mage lite 😊

2018-02-09
sofiasorpola
sofiasorpola
Barn på 2 år och 8 månader

Lider med dig, fy fan vilken halsbränna jag hade sista veckorna, spelade ingen roll vad jag åt och när. Samarin och mjölk lindrade och mycket kuddar under huvudet

2018-02-09
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 2 månader

Novalucol funkade inte på mig, dock kan jag inte överleva utan samarin på nätterna BÄSTA någonsin!!!!!!

2018-02-09
batgirl
batgirl

Yes novalucol!! Innan du ska sova tar du en och sväljer helt och sen tar du en till och tuggar sönder lite o sväljer ner den med:) då får du det verksamma både nere i magen och i halsen;) funkar kanon och det kan du ju göra på dagarna med om det behövs;)

2018-02-09
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Gaviscon och pallra upp kuddarna och sitt sova är det enda som tyyyp fungerar för mig.

2018-02-09
Mammaiapril18
Mammaiapril18
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...