App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Är det ok att börja använda bygel bh igen när man bara nattammar?

Man kan ju tydligen få mjölkstockning av bygelbh och jag har redan haft det typ 6 gånger är inget jag vill uppleva igen. Är dock trött på fula sportbhar och amningsbhar tycker jag bara gör ont och inte ger stöd. Har inte mycket mjölk förens på kvällen nu. Brösten blir sällan hårda och läcker knappt. Vågar jag mig på en vanlig bh nu?

2018-02-08
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Jag använde bygelbh under hela amningen, jag hade inga problem alls med det. Snarare blev det bättre med bygel då bysten faktiskt fick lite stöd.

2018-02-11
Plumpan
Plumpan

Jag får mjölkstockning av amnings-bh... använder nöstan bara HMs amningslinnen för jag verkar ha lätt att få stockning. Som tur är har dom hittills alltid löst sig på natten. Jag har en bebis som älskar att äta hela nätterna (tyvärr). Det slår aldrig fel med mjölkstockning när jag använder bh. Men ibland måste man ju, det är inte roligt att vara utan om man t.ex ska ha massage eller akupunktur...

2018-02-10
linnhansson1986
linnhansson1986
Barn på 2 år och 8 månader

Jag köpte en bygellös bh som inte var amningsbh när jag slutade dag-amma första barnet. Den kändes rolig i jämförelse med de amningsbh jag haft. Jag tror inte att det är bra att använda bygelbh precis när man dragit ner på amningstillfällena inban brösten anpassat mjölmängden helt, men annars kan jag tänka mig att det kan funka om man inte haft tendens till att få stockning tidigare och förutsatt att man har en bygelbh som sitter perfekt och inte klämmer. Eftersom jag haft det ett par gånger så vågade jag inte chansa.

2018-02-10
Poppenbüttel
Poppenbüttel

Går nog vänta ett tag fick mjölkstockning igen igår natt. Var ett helvete att sova och tog över ett dygn innan jag gick bebisen att amma på det bröstet. Jinxade det tydligen.

2018-02-10
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Vad sägs om att prova när du går ut och byta om när du kommer hem i början?
Jag har också klarat mig undan mjölkstockning hittills, så få goda råd eller idéer...

2018-02-08
LenaGo
LenaGo
Barn på 2 år och 9 månader

jag började använda bygelbehå när dottern endast ammade för att somna. Men jag har aldrig haft mjölkstockning under de 13 månader som jag ammade, så är ju jätte svårt att säga hur det kommer gå för dig. Men kanske kan vara värt ett försök så du kan känna dig bekväm

2018-02-08
anjo95
anjo95
Barn på 3 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...