App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Molande värk varje dag, vet inte vad jag ska tro

Hallo, blir nog ett längre inlägg än vad jag hade tänkt, men...haft molande mensvärk dom tre-fyra senaste dagarna nu, men den är inte jätte intensiv, utan kommer och går varje dag, men kvällarna & på morgonen innan man stiger upp ur sängen gör de som ondast, och i mellanåt så känns de som lite stickningar i ljumsken typ, och strålar ut lite i ena låret, en konstig känsla jag inte upplever i vanliga fall, och e Såååå trött kan jag tillägga & gasig i magen & även mer flytningar än vad jag brukar ha, och lite smått illamående till o från.. Men har väldigt lätt för att må illa så de kan jag inte riktigt gå på som någon symtom. Har en son sen tidigare & var annorlunda då, men vet att varje gravidetet aldrig är den ena lik liksom. Hade ÄL för 3 dagar sedan och i min kalender har jag & min kille haft sex varje dag som jag e fertil. Men detta är första månaden som jag inte har preventivmedel, haft nuva ring i ca 4 år men började må dåligt av dom nu förra månaden så tog beslutet att ta ut den lite innan & dom var mensen jätte kort, om de är 11 dagar kvar till min nästa mens, och får Alltid rejäl mensvärk precis 1 vecka innan mensen kommer. Men är ju inte helt 100 på om jag ens har ÄL nu eftet nuvaringen, har alltid haft jätte ont runt den tiden den ska komma, både med ringen & även nu utan. Någon som vet va de kan innebära? Kan de va att det är något som har tagit sig och man kan vara gravid redan nu första försöket?

2018-02-07
AnnaaJo
AnnaaJo
Barn på 1 år och 7 månader

jo jag har också läst lite om det nu, man blir så förvirrad när man känner av så mycket symptomer & hoppas, men får vänta & se hur de går med allt ☺
Tack för svaret! 😊

2018-02-08
AnnaaJo
AnnaaJo

Jasså okej, va roligt att höra att de kan gå så fort efter preventivmedel 😊
Idag har fick jag ett rejält hugg i både vänster & höger sida, typ vid ljumsken.. Känns som de drar i magen typ skum känsla hehe..
Men får väll hålla tummarna o se,
Blir lätt att man säkert inbillar sig med när man verkligen vill att de ska vara något, men skoj & höra att de endå finns chans 😀

2018-02-08
AnnaaJo
AnnaaJo

Jag blev gravid direkt efter att bm tog ut min spiral, hon var dock överraskad att de gick så fort man absolut kan man bli gravid. sen är det ju svårt & veta i ditt fall om det är så. detta var med min förra grav ( Min andra grav ) Jag hade ju en kalender som räkna min fertilitet & på min ägglossning dag hade jag ont i magen & ett par dagar senare fick jag ilningar i magen & så men jag tyckte också att de va tidigt men visst var jag gravid ☺v5 idag. det bästa du kan göra är att testa dig om någon vecka eller så. lycka till.

2018-02-08
Lica92
Lica92
Barn på 1 år och 8 månader

Till att börja med så har du ingen menscykel att utgå ifrån så det blir svårt att beräkna ägglossning och mens. Sen blir kroppen ofta väldigt konstig när man slutat med preventivmedel. De flesta får gravsymtom! Det är omöjligt att få symtom så snart efter ägglossningen. Eventuellt befruktat ägg har inte ens fäst än, så det kan inte ha ”tagit sig” än. Så det är inte därför du mår som du gör. Det är jätte vanligt att man vara så som du gör och att man har ont så som du har när man har ägglossning. När man dessutom försöker bli gravid förstärks symtomen eftersom att man leta efter dom och känner efter hela tiden.

2018-02-07
Gynsyrran
Gynsyrran
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...