App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BF Februari (15:e)

Halloj alla där ute! Sitter här och jäser. Beräknad förlossning är den 15:e men hoppades på att bebis skulle komma i helgen men nada de nada. Det här är mitt andra barn och sonen min kom 3 dagar tidigare. Hade ej foglossning med honom men med denna lilla krabat så har jag haft det sen 2 månader tillbaka. Känns verkligen som att skelettet mitt ska braka ihop. Inga andra symtom, inga sammandragningar eller något så börjar fundera. Någon som snart ska föda? Hur går det för er?

2018-02-06
NathiiCOrtiz
NathiiCOrtiz
Barn på 2 år och 3 månader

Angelica jag går också hemma och tiden går så långsamt att det är helt sjukt. Då jag har problem med foglossningen kn jag inte heller göra så mkt hur mycket jag än försöker så dom dagar barnen är på dagis migger jag på soffan och bara sover hahahahahha

2018-02-09
batgirl
batgirl

Jag var beräknad den 4/2 men har gått 5 dagar över tiden. Känns lite segt! Ska tillbaka till BM på måndag om bebis inte kommit ännu för att ev diskutera igångsättning. Jag har varit sjukskriven sen vecka 21 för foglossning och ryggbesvär. Man får försöka hitta på och göra saker, kolla film/serie, fixa lite i barnrummet kanske eller baka 🙂 Men jag kan säga att det har varit väldigt drygt nu dom senaste veckorna. Detta är vårat första barn så man har ju hört att förstföderskor oftast går över tiden så så får man väl bara gilla läget och invänta bebis 😍

2018-02-09
Skoog16
Skoog16

Å jag är också beräknad den 27, men jag tror att tiden har stannat, behöver tipps på hur den kan gå fortare!!
Är sjukskriven sen v29 pga foglossning

2018-02-08
Angelica_87
Angelica_87

Nästa vecka har jag tid hos BM och då ska vi prata om igångsättning om Plutten inte kommit ut innan dess. Jag gör vardagssysslor t ex diskar och tvättar. Försöker gå promenader för att få frisk luft. Jag försöker koppla av genom att läsa bok eller lägga pussel för att tänka på annat. Jag vet att för varje dag som går så är det en dag närmare då vi får träffa lite plutten 😍

2018-02-07
margus29
margus29

Samma här vaknar hela tiden av att man måste byta sida och bara det ”lilla” arbetet är skit jobbigt. Min 1 årige lägger jag vid 20-21 beror på. Sen så är jag super trött men det är så min lilla egen tid börjar tar en kopp te och kollar på mobilen eller serie, vad som. Så lägger mig inte fören 23-00. Vaknar säkert 2-3 gånger för att kissa annars vaknar jag för att bara vända mig. En gång för att fixa välling till lillfisen också. Så försöker vara hemma eller hos någon för att själv sova när han också sover. Rolig vardag!

2018-02-07
NathiiCOrtiz
NathiiCOrtiz

Margus kan tänka mig att det är jobbig att gå över tiden... har dom sagt något om igångsättning? Vad har ni testat för att själva komma igång? Och försök att inte tänka på att nej nu ska ungen komma ut och stressa fram det, det kan också påverkas. Njut av att det är er sista tid tsm, uppskatta varandra den sista tiden och bara njut. Allt det positiva är bra :)

2018-02-07
NathiiCOrtiz
NathiiCOrtiz

Haha sovandet..... åhhhh herregud bara tanken av det får mig att skratta. Jag sover BRA mellan 23.00-03.00 sen efter 3 ligger jag bara vänder och vrider på mig, ibland mycket halsbränna, men om jag ligger på högersida för länge får jag ont, vnder till vänster, får ont, och så håller det på hela natten. Jag är ledig nu så jag brukar sova någon timme under dagen när barnen är på dagis, det brukar rädda mig för annars hade jag inte klarat av dagen!

2018-02-07
batgirl
batgirl

Hej, jag var beräknad nu den 4:e och väntar mitt första barn. Mest är det mentalt jobbigt då jag och sambon bara går och väntar på att Plutten ska komma ut. Jag försöker röra på mig i den mån kroppen orkar. Jag hoppas min bebis kommer snart. Vi är så förväntansfulla att få träffa det lilla livet i magen :)

2018-02-07
margus29
margus29

Åh nej va jobbigt haha! Jag har aldrig känner mig såhär ”gammal”. Bokstavligt talat så känns det verkligen som att det ska knäckas sönder. Hur går sovandet? För mig är det kaos, kan ligga på någon sida en stund innan jag ”råkar” röra mig pytte pytte lite och det känns som att hela svanken/ryggen ska slitas av.

2018-02-06
NathiiCOrtiz
NathiiCOrtiz

Åh jag är beräknad 27e denna månad men är inställd på att gå över tid då jag gjorde det med mina två andra barn! Jag precis som du hade ingen foglossning med dom andra men denna gången kan jag knappt få det känns som min kropp sk gå sönder! Bara längtar tills det är dags, för mig känns det som att jag aldrig kommer föda dagen kommer ju aldrig😭

2018-02-06
batgirl
batgirl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...