App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

4mån som har sömnpanik

Har en liten tös på 4mån som blir ledsen så fort hon ska sova. Hon är på väg till att sova men börjar skrika och bli hur ledsen som helst. Spelar ingen roll hur jag håller henne eller låter henne ligga i babynestet. Men när hon väl somnat så sover hon bra, men oroligt. Har kommit bara de senaste dagarna. Innan var det inga som helst problem att söva henne. Nån mer som har nu eller har haft det så här?? Och i så fall några tips?

2018-02-06
tezze81
tezze81
Barn på 2 år och 5 månader

Min dotter som är 4 månader håller också på att krångla massor med sömnen, det har varit allt till att vägrat sova trots att hon vart så sjuuukt trött och då jättearg, till att som det är just nu vaknar hon mellan 03-04 och tycker att det är dags att gå upp.
Det spelar ingen roll när hon somnar hon vaknar ändå då, så försöker få henne att somna mellan 19-20.
Ett tag vägrade hon även sova på dagarna, men det har blivit bättre sista veckan.
Jag tror också att det har med någon utvecklingsfas att göra. Jag hoppas det iallafall :D

2018-02-14
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 5 månader

Har en pojke på snart 4 månader och har exakt samma. Tar en jäkla tid med nattningen och första timmen efter han somnat så vaknar han säkert fem/sex gånger innan han verkligen kommer in i djupsömn. Tänker att det förmodligen har med utvecklingsfas att göra! Förhoppningsvis blir det bättre snart :)

2018-02-07
Pikis
Pikis
Barn på 2 år och 5 månader

Känner igen mig så väl! Går i perioder men nattningen har inte krånglat för oss på bra länge känns det som. Hon är 6månader och vi har haft samma nattningsrutin sen hon var 3 månader. Men där emot kan hon vara sån på dagarna, kan skrika sig hes och vägrar sova även om ögonen går i kors. Det går över tillslut. 4 månaders perioden var en riktig tålamodsprövande period då det händer mycket i utvecklingen. De blir också medvetna om att det händer saker runt omkring. Har du tur så håller det inte i så länge 😊

2018-02-06
mimmisan88
mimmisan88
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...