App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Prickar ÄL men inget plus

3 månaden med en glad gubbe på ÄL testet men inget plus.. Hur lång tid tog det för er att plussa? Vet att bara för att man prickar ägglossning så betyder det inte att man kommer bli gravid. Men man tappar lätt hoppet såhär..

2018-02-05
Okonkret
Okonkret
Bebis på 10 månader

Plussade ca 5 månader efter att jag skrev inlägget. Har idag en liten bebis på 8 månader som ligger i min famn. Tappa inte hoppet!

2020-02-17
Okonkret
Okonkret

Hej! hur går det för dig? :) Vi har försökt i 7 månader nu snart tror jag. Jag blir galen och ledsen, känns helt hopplöst.. Har haft sex vid ÄL sååå många gånger..

2020-02-17
AnneliLinnea
AnneliLinnea
Försöker

Vi hade också svårt med ÄL och pricka rätt dagar. Körde på varje eller varannan dag för att inte missa ÄL. I 5 veckor körde vi så och blev gravida under den månaden. Lycka till!!

2018-02-07
Pasko
Pasko
Bebis på 5 månader

För oss tog det sig på 6e försöket denna graviditeten trots att vi legat kring ägglossningen nästan varje månad. För oss kändes det skönt med ägglossningstest, då behövde man inte tänka ”varannan dag” innan ägglossningen varit och man slapp pressen. Då visste man att det är dessa dagar som gäller och då kunde man slappna av mer alla andra dagar :) man kan ju också se det då som att man gjort vad man kan den cykeln och resten är inget som går att kontrollera ❤️ lucka till och hoppas ni plussar snart! 😘

2018-02-06
SannyLala91
SannyLala91
Bebis på 17 månader

Fjärde försöket här. Lägg ner test och försök att stressa ner det hela så ska du se att de funkar snart:) de e ju bara 25% chans (före 30) att de ska ta sig vid ÄL:) lycka till!

2018-02-06
mknl
mknl
Barn på 1 år och 11 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-02-06
Thereseemlinden
Thereseemlinden

I snitt tar det sju månader att bli gravid, så även om det är svårt så behöver du inte oroa dig än. Jag tror att en del har väldigt lätt för att bli gravida, medan andra får kämpa mer. När vi bestämde oss för första barnet så tänkte jag ’sju månader? Det är ju jäääättelång tid att vänja sig vid tanken’ och så blev jag gravid på andra försöket.

2018-02-05
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...