App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Välja förlossning

Ska snart välja förlossnings sjukhus och har svårt att bestämma mig. Vill ju såklart få en bra känsla genom hela förlossningen. Vill gärna höra positiva som negativa upplevelser. Jag undrar vad ni har för erfarenheter utav BB-Stockholm, Danderyds sjukhus och BB Södertälje och Mälarsjukhuset (Eskilstuna) Det är någon utav dessa jag kommer att välja mellan.

2018-02-04
Emeliex
Emeliex
Barn på 1 år och 10 månader

Jag tror inte det handlar om vilket BB utan snarare om vilken personal man får. Kan skilja sjukt mkt på samma sjukhus.

2018-02-25
Elin Axelsson
Elin Axelsson

Jag har fött 5 barn på mälarsjukhuset och jag är super nöjd, kommer snart föda mitt 6e barn där. super mysig personal och msn blir väl omhändertagen både på förlossningen och på bb

2018-02-25
mammatill6
mammatill6
Bebis på 2 månader

Födde på BB Stockholm. Trevliga och lyhörda. Läste noga igenom mitt förlossningsbrev. Och vi kände oss trygga där. Fanns badkar (hade som önskan att få bada som smärtlindring). Vi är verkligen jätte nöjda. Om det blir ett syskon så kommer vi att välja samma..

2018-02-25
Okonkret
Okonkret

Jag hade valt SÖS men när det var dags var det fult och vi blev skickade till Södertälje, jag var supernervös men alla som arbetade där var helt fantastiska. Undersköterskor, läkare, barnmorskor. Min förlossning tog väldigt lång tid och slutade med akut kejsarsnitt och jag är sjukt imponerad över all personal och deras sätt att hantera alla situationer. Dagarna efter på BB var även dom hur bra som helst. Bara positiva upplevelser av Södertälje 😊

2018-02-25
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 5 månader

Jag födde på Danderyds sjukhus båda gångerna, minsta tjejen föddes i december. Grymt bra barnmorska o sköterska båda gångerna.

2018-02-25

Födde på Danderyds sjukhus i slutet av januari. Hade en superbra barnmorska och sköterska under förlossningen. Är mycket nöjd!

2018-02-25
MammaKotte
MammaKotte
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...