App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips på aktiviteter/underhål​lning vid föräldraledighet innan BF?

Hej! Idag jobbar jag min sista dag innan jag går på föräldraledighet två veckor innan mitt planerade kejsarsnitt. Är superrädd för att jag ska bli deppig/klättra på väggarna/få panik av att vara hemma dessa två veckor innan BF, därför skulle jag jag bli superglad för alla tips jag kan få på passande aktiviteter att sysselsätta mig med! Man är ju inte den smidigaste och mest energifulla man varit… Samtidigt som man inte bara vill ligga på soffan i två veckor heller.

2018-02-02
lisaew
lisaew
Gravid i vecka 36

Njut, njut o njut! Tid för dig själv helt enkelt...du lær ha fullt upp sen 😀

2018-02-03
Lily1988
Lily1988
Gravid i vecka 9

Gå på bio😁Läsa böcker😀Yoga🙏🏿

2018-02-03
8kee6
8kee6

Träffa kompisar! Särskilt dem utan barn. Kan vara skönt att typ ta en långlunch (om kompisarna har 8-5-jobb) och bara prata ostört, eller bjuda över folk på (tidig) middag.

2018-02-02
Vega
Vega

Passa på att gå till frisören så du kan skippa hårklippningen med en liten bredvid, om du nu vill ha kortare hår. Vila allt du kan, skäm bort dig med sovmorgon varje dag om det går.
gillar du att sticka,virka så gör det, det kan man göra sittande. kolla film.

Kanske passa på att fylla frysen med matlådor inför första tiden med liten bebis hemma, då är det inte så kul att lägga ner massa tid på matlagning. Bakning kanske.

2018-02-02
ma78
ma78

Jag var hemma i åtta veckor innan första barnet föddes. Jag TOTALNJÖT! Jag mådde väldigt bra i min graviditet och gick promenader, åkte och simmade, städade alla köksskåp (och hittade en bortglömd kaka), osv osv. Och badade massvis! Det är fortfarande en av de härligaste tiderna i mitt liv 🙈

2018-02-02
Iowhannah
Iowhannah

Jag satt hemma i 7 veckor. Dock så var det sommar så jag spenderade mycket tid på altanen. Jag gjorde saker till bebisen samtidigt som jag plöjde igenom poddar, sommarpratare, serier. För den pyssliga typen 😊 Jag passade även på att ladda hem en mindfulness app och somnade sen varje gång den var igång. 😂 Sömn behöver man. Idag ångrar jag mig att jag aldrig gick till frisören innan. Vet inte när mitt hår kommer att få den glädjen igen.

2018-02-02
mimmisan88
mimmisan88
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...