App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När slutade ni använda skötväska?

Min son är 1år om 2,5vecka. Han har aldrig behövt använda extrakläderna i skötväskan sen han var ett spädbarn. När slutade ni använda skötväska? och i vad och vad har ni med er om ni ska någonstans? Packar ni efter behov?

2018-02-01
Mammatillpojke
Mammatillpojke
Barn på 3 år och 1 månader

Jag känner som Plumpan., Det är inte modell på väskan som är viktigt utan innehållet,. Bytte till kånken när sonen bara var några månader men kallar den för ’skötväskan ’

2018-02-05
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader

Sonen är 4 och dottern 2. Vi har fortfarande extra kläder, blöjor, våtservetter och vattenflaska med oss samt en frukt om vi ska i väg. Vi har missat det några gånger och det är precis då det händer. Bajs över hela ryggen, någon som spiller massor på sig eller liknande så man måste byta kläder, och då står man där utan... inge kul! Jag räknar med att ha ombyte med mig länge till och blöjor vara så länge jag har ett blöjbarn hemma.

2018-02-05
Plumpan
Plumpan

Slutade nog med skötväskan när hon var drygt 1år...efter det en liten ryggsäck (har nu mini kånken). Dottern är nu precis fyllda 2år. Det jag har i är ett par blöjor, napp, snutte, snax, vattenflaska, våtservetter...typ 😀

2018-02-01
Lily1988
Lily1988

Nu har jag ju en liten bebis igen så skötväskan hänger med fast ibland skulle det nog räcka med bara en liten väska med någon extrablöja.

När vi ska iväg nånsstans så brukar jag trots allt ha med mig en ryggsäck eller dylikt med extrakläder till äldsta,4 år, som fortfarande kan råka kissa på sig ibland och sen har ju båda flickorna blöja, 2,5 år och den lilla är bara knappt 7 veckor.

Men ska vi bara ut lite kort så kommer jag att sluta med skötväskan så fort det går. hellre en ryggsäck då och sen packa efter behov.

2018-02-01
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Min dotter är 2 år i Maj och vi slutade använda Skötväskan just för ett bra tag sen. Tar med en liten ryggsäck med det viktigaste och några extra plagg ifall nån olycka skulle vara framme :) Så packar utefter behov kan man säga men det är väldigt skönt att slippa släpa med den stora skötväskan överallt :)

2018-02-01
Eeemmmmyyy
Eeemmmmyyy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...