App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Välling?

Hej! Har en 5månaders grabb som är väldigt matglad. Han äter 200ml ersättning 4-5gånger per dag från morgon fram tills att han ska sova. Han äter dessutom lite av Sempers milda havregröt till frukost och vid 17 innan läggdags, kan tillägga att han får lite smakportioner av olika puréer till lunch. Han har inga direkta problem med magen men han vaknar och är otroligt gnällig om nätterna... så bvc föreslog att blanda välling med ersättning till natten. Så min fråga är, ska man köra på havrevälling eller majsvälling? Är färdig tetra att rekommendera att börja lite smått med eller är pulver att föredra? Heeeelp en mamma med enorm sömnbrist :’(

2018-01-31
Twistedminds
Twistedminds
Barn på 2 år och 6 månader

Jag tänker också att om ni ska blanda ersättning och välling så är det nog lättast med pulver (såvida ni har ersättning i pulverform, men det antar jag när han äter så mycket).

2018-01-31
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Och den andra frågan - prova båda vällingsvarianterna så får du se vad bebis tycker om. Vi fick hem välling- och grötprover från Nestle och Semper när vår dotter var runt 5 månader. Om du inte fått än så gå in på iallafall Nestles hemsida så kan du klicka em ett gratisprov. Vi bestämde oss för Sempers majsvälling till slut, men provade som sagt dessa testprover man fick hem.

2018-01-31
Anilatac
Anilatac
Bebis på 11 månader

Vi körde med välling i pulverform när vår lilla var 5 månader. Säger som föregående, pulverform är nog bäst och billigast och så få man ju blanda efter eget tycke.

2018-01-31
Anilatac
Anilatac
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...