App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ingen dans på rosor att vara gravid

Jag blir tokig på denna täppta näsa, dessa åderbråck som smyger sig på längs benen och pigmentförändringarna i ansiktet. Jag är snorig varenda dag och har vart det sen dag ett och är gravid i v.24 nu och varenda gång jag snyter mig så är det bara blod som kommer ut för mina stackars slemhinnor har gett upp nu känns det som. Någon som kan tipsa på hur jag får bot på denna täppta näsa samt undviker att få ännu fler fula åderbråck på benen (använder stödstrumpor dagligen, går i olika skor, tränar ungefär fem dagar i veckan)

2018-01-30
Proppisen
Proppisen
Barn på 2 år och 1 månader

DanieloLinda:

Håller helt med dig! Jag trodde att det här med att bli gravid skulle bli så fint och vackert men nehe! Jag saknar min gamla och tighta kropp jag hade innan detta, saknar att kunna äta och dricka precis vad jag vill utan att planera varenda matintag som görs.
Vad tråkigt att motivationen har lämnat dig gällande träningen och kosten. Har du prövat att börja med enkla promenader? Kanske någon rolig hemmaträning?

2018-02-01
Proppisen
Proppisen

Som att de inte räcker med att känna sig stor o ful och gå upp i vikt o tappa all form på benen och rumpan. (min egna känsla) tycker synd om dig. Jag mår förutom detta rätt bra. Men har noll motivation till träning och kost. Jag saaaaknar de. Jag vill så gärna men jag gör inger åt de. Märkligt. Hoppas du snart får må bättre 💙💙

2018-01-30
DanieloLinda
DanieloLinda
Barn på 1 år och 11 månader

Physiomer funkade kanon på bebisens täppta näsa! Det är bara koksaltlösning så det borde ju vara ok även för gravida.

2018-01-30
Yrwen
Yrwen

Lider med dig 😔 förbaskade nästäppa! Hade så när jag va gravid med 2an. Samma dag som jag plussade fick jag täppan tills hon kom ut. Gick till läkaren och fick Rinexin utskrivet, de är lite ”starkare” än nässpray. Hjälpte ganska bra men på kvällarna innan sängdags så fick jag kombinera med nässpray. Åderbråck och kapillärer fick jag också på köpet (fast jag hade rätt mycket innan också). På mig har det inte försvunnit (födde för 2mån sedan) så det måste jag behandla bort. Men som sagt så hade jag detta innan jag blev gravid

2018-01-30
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...