App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blev lämnad. Söker andra i min sits.

Hej. I v26 blev jag lämnad av min numera f.d fästman. Han är mitt livs kärlek så sörjer varje dag men försöker vara stark för lillans skull. På detta hamnade jag på sjukhus då hon visade att hon ville komma ut. Allt fallerade. Han besökte mig 2 ggr totalt i någon timme per gång. Sedan dess inte ett knyst. Som att han inte ens längre vill finnas för henne. Jag känner mig knäckt och behöver finnas styrka igen. Någon mer som är i liknande sits? Vart fann ni styrkan?

2018-01-30
angelicakimona
angelicakimona
Bebis på 3 månader

Hej!
Jag såg att du skrev ditt inlägg för väldigt länge sen. Men jag är i den sitsen som du var då när du skrev. Jag blev så nyfiken på hur det gick för dig? Du har väl bf ganska snart då antar jag. :)

2019-07-31
Kimsan8
Kimsan8
Bebis på 1 månader

Styrka till dig🤗 Hoppas allt går bra❤️ kram

2018-07-19
Bebis på 15 månader

Jag är också ofrivilligt ensamstående gravid. Jag bor i Stockholm och har just gått in i vecka 25.

Pappan till mitt barn gjorde slut i vecka 19 men konstaterade samtidigt att han ville ha delad vårdnad och vara delaktig i barnets liv. Så han gjorde inte slut av panik över graviditeten utan panik över vår relation. Jag känner mig fortfarande väldigt sviken och sårad över hans beteende och har svårt att acceptera den förändrade situationen och ensamheten, så jag vet inte riktigt hur vi kommer lösa allting. Men jag kommer såklart att sätta barnets bästa först och se till att de får en nära relation. Hur som helst är det ändå en väldigt krävande och jobbig situation.

Jag har gärna kontakt och träffar andra i liknande situation. Jag är övertygad om att vi kan ge varandra stöd på ett sätt som vänner som inte har upplevt samma sak tyvärr inte kan!

2018-07-18
HotShadeOfPink
HotShadeOfPink

Hej, blev lämnad i v 14 av min nu fd fästman. Han kom hem en kväll och sa att han fick panik av ultraljudsbilden och behövde tänka över sitt liv.. Sen åkte han tillbaka till sitt jobb 2 timmar bort.. Knappt sett eller pratat med honom sedan dess, han säger att han vill vara delaktig.. Men min son är nu 1 månad och har fortfarande inte träffat sin far.. Har nu mera väldigt litet hopp om att mitt ex verkligen tänker komma och träffa sin son.. Tur nog har jag familj och vänner som ställer upp enormt mycket, även när de bor långt ifrån.

2018-07-05
Emma.Barfoth
Emma.Barfoth

Jo, min situation har dock ändrats. Pappan till bebis har kommit tillbaka i vårar liv. Det är inte som förr men vi får det att fungera och han kommer och är en engagerad pappa som finns där för mig och bebis. Jag hoppas det löser sig på ett eller annat sätt för er alla. 💕

2018-05-12
Viktoriamariana
Viktoriamariana

Slängde ut min sambo som under graviditeten och under hela tiden när min nu 11 månaders tjej funnits. Han tog inte det ansvar han lovat och just nu är jag rätt uppsliten. Under den här tiden har jag haft lite dålig kontakt med släktingar runt om och det märkts på min dotter att det är bara jag som gäller. Dagarna är rätt tunga just nu och även fast jag gjorde allt förut med blir det en annan mental inställning... jag är verkligen själv just nu. Det sliter i mig att hon gråter när jag lämnar över henne till hennes moster, mormor eller morfar och kompenserar nästan dubbelt så mycket med min närvaro för att hennes pappa inte finns i närheten. Jag har en klump i halsen över framtiden. Kommer vi få en plats på förskolan? Kommer jag orka jobba sen till hösten (deltid för visso) och ha hand om ett mindre barn? Hur ska ekonomin gå ihop?

Bor i Stockholmsområdet och vill också väldigt gärna träffa människor domän i samma sits.

2018-05-09
StinaFihn
StinaFihn

Hej, blev lämnad av min pojkvän i vecka 14. Har en fantastisk familj och vänner men skulle gärna komma i kontakt med fler som är i min situation. Jag har bf 30/9. Jag bor i Stockholm och är just nu sjukskriven då jag haft en tuff start på denna graviditet med illamående. Finns det någon i Stockholmsområdet som kanske skulle vilja ses någonting, på fika eller så?

2018-03-28
Viktoriamariana
Viktoriamariana

Precis som jag har erbjudit AngelicaKimona så får ni andra oxå gärna ta kontakt med mig! Jag har själv genomgått en stormig graviditet och blivit ensam med en liten bäbis. Så om mina erfarenheter kan vara till nytta för någon annan så delar jag gärna med mig. Jag saknade nån som varit i samma sits även om jag pratade mkt med allt och alla. Tveka inte att höra av er om ni känner att ni vill. Maskrosmamma@outlook.com

2018-02-09
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Hej Jag är helt ny på sidan här. jag fick reda på min graviditet i v 22. visste inte innan jag var gravid. detta pga ingen mens på 1.5 år. Så jag väntade på remiss från min läkare. den dagen jag kom till läkaren för att t reda på vad som händer med min kropp fick jag beskedet att jag vänta barn. jag blev chokad glas förvirrad. alla möjliga tankar poppade. jag gjorde slut i somras efter 5 årigt relation. Ett stormigt förhållande berg o dala bana hela tiden. jag hade stängt dörren helt för han när jag fick beskedet. Så jag öppnade dörren för han. Och sa som de var. samt du är välkommen att vara med i bilden, men då är de 100% delaktighet. jan ville vara med vilket gjorde mig glad. men tyvärr höll de inte länge. jag hade ett krav till sök hjälp för alkoholen. tyvärr har han ej gjort detta. De är mkt tjaffs mellan oss. jag kämpar på för jag vill ja min lilla bebis. jag ha sökt stöd o hjälp lite överallt vad man gör i sådana här situationen. fått respons från vissa. men jag ha gett mig fan på att klara detta. även om jag ska bli ensam förälder så ska ja fixa De, även att jag gråter en massa. känner förtvivlan. Så till er andra kämpa, finn lycka i er mage , snart är de en liten söt varelse som kommer att le! ja ? skrika med !!!

2018-02-09
Piapysen82
Piapysen82
Barn på 1 år och 11 månader

Är ungefär i samma sits som du. Blev lämnad så fort jag plussade. Han har inte hört av sig på hela graviditeten är i v 33 idag. Behöver du prata kan di bara skriva :) lycka till, det kommer gå bra.

2018-02-04
Angeles96
Angeles96

Jag har en dotter på snart 3 månader, har varit ensam under hela graviditeten, men nu har pappan börjat ta plats i våra liv. Jag känner lite spontant så att vi hade klarar oss väääldigt bra på egen hand OCKSÅ! Så jag tycker inte du ska vara orolig för att inte klara av det, för att bli mamma ger en verkligen superkrafter! Däremot förstår jag det känslosamt jobbiga i det hela, och det är ju något som kan göra ont ett tag såklart, men håll ut tills du har din bebis i famnen, sedan kommer allt runtomkring kännas så oviktigt! 🌸🌸

2018-01-31
sannaisabella
sannaisabella

Några har jag fått kontakt med här, en träffade jag på babysim, en annan på öppna förskolan.
Och då bor jag ändå på en väldigt liten ort...

2018-01-31
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Jag är också blivande ensamstående. Har bf 26 april. Hur har du byggt upp ett nätverk av ensamstående? Var hittar man dem liksom? :p

2018-01-31
johannabergman91
johannabergman91
Barn på 1 år och 10 månader

Skicka ett mail till maskrosmamma@outlook.com så kan vi byta kontaktuppgifter där. ❤

2018-01-31
Maskrosmamma
Maskrosmamma

❤❤❤❤❤

2018-01-31
angelicakimona
angelicakimona

tack ❤ skulle verkligen behöva prata. Försöker finna en inre styrka och glädje men det är tufft.

2018-01-31
angelicakimona
angelicakimona

Vi separerade när barnen barnen var små och helt plötsligt stod jag där med två småbarn och skulle börja om med egna rutiner. Nu har du tid att hitta din takt och rutin och ni får ett fint liv ihop. Försök se det så och tänk positivt. Det blir inga förändringar huxflux utan bebisen föds och vet inget annat. Det kommer gå fint!

2018-01-31
ojojojsan
ojojojsan

Jag blev ensam när min pojke var 3 månader, men egentligen kände jag mig ensam även under senare delen av graviditeten. Pojken är ca 2,5 år idag och trots den dåliga starten så mår vi bra nu och jag kan verkligen uppskatta att vara ensamstående.
Jag har med tiden fått ett nätverk av ensamstående mammor (med olika erfarenheter av separationer) och tycker verkligen att det har hjälpt mig att ha kontakt med dem. Jag pratar gärna mer med dig om du vill!

2018-01-30
Maskrosmamma
Maskrosmamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...