App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ömma bröst

Förstår mig inte på mina bröst längre. Min son föddes november-15 altså för lite mer än två år sedan. Jag hade extremt mycket mjölk och ammade till augusti-16. Hade gärna slutat innan då jag tyckte det var jobbigt med mjölkstockningar, läckage och att ständigt få pumpa ut för överflödet. Fick därför trappa ner långsamt för att brösten skulle hänga med. Efter att jag slutat fortsatte brösten läcka i över ett år i december-17 har det i princip slutat, kan komma någon droppe någon gång. Det var också i december som jag började få ont i brösten. Mitt emellan mensen kommer det. Det ömmar så mycket att det för ont att ha täcke på dem, påminner om ömheten under graviditeten (är inte gravid nu) håller i sig fram till mensen då ömheten försvinner. Vad beror detta på? Har aldrig tidigare haft det så här.. Någon annan som upplevt något liknande?

2018-01-29
Dnulgoks
Dnulgoks
Bebis på 1 månader

Skönt att höra att någon mer upplevt detta. Min sambo får arga blicken om han närmar sig området dessa veckor;) tycker dock att hormonerna borde stabiliserats nu så här långt efter graviditet och amning.? Men du sa att det slutade efter ditt andra barn?

2018-01-30
Dnulgoks
Dnulgoks
Bebis på 1 månader

Helt normalt! Det hade jag med innan i ca 5 år tills jag blev gravid med andra pojken. Det va sjukt jobbigt jag fick ha 2 (!) sportbhar på mej när jag arbetade och även sova med en mjuk bh..
Det har med att man har så sjuuuukt mycket hormoner i kroppen tyvärr är det bara att leva med det om du nu inte käkar p-piller eller något det kanske hjälper :) jag vet hur ont det gör! Varit i precis samma sits ingen som ens får röra tuttarna under de 2 veckorna haha :)

2018-01-30
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...