App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

3 veckors bebis sover bara på mig

Har en liten kille på 3 veckor här hemma som somnar i min famn och sen när jag lägger ifrån mig honom så sover han 5-10 minuter innan han vaknar och då får jag ta upp honom igen när han blir ledsen. Någon som har / haft det likadant och finns det någon räddning eller kommer vi sitta ihop typ 9 månader till? ;)

2018-01-29
171231
171231
Barn på 2 år och 2 månader

Min första son var likadan. Nu när vi precis har fått lillebror så funkar det inte att bara bära och hålla. Storebror måste med få tid med mig och blir svartsjuk. Jag gör så att efter mat så rapar jag honom, då vaknar han alltid till. Jag lägger direkt ner honom innan han somnar igen på en filt som jag lindar tight runt honom. Då får han somna i sitt babynest. Om han har svårt att somna lägger jag min han lätt på hans ansikte så han känner min lukt och ev buffar lite på honom. Jag har upplevt med båda mina barn att de sover bättre om de somnar där de sen ska vakna. Hoppas det funkar för er med!

2018-02-06

Hade samma problem här,efter hon fick sitt tre månaders vaccin så var det som ett nytt barn. Då kunde hon sova helt själv hela nätterna och på dagarna. Somnade helt ensam bara jag gav henne nappen

2018-02-06
SaaraaErikssoon
SaaraaErikssoon

Bebisar e så olika. Min har sen BB vaknat så fort jag lagt ner henne! Sjukt haha :) idag ör hon 10 månader om en vecka och sover i min famn, sele, eller om jag ligger brevid :) inte kul, men å andra sidan så kommer jag sakna henne till tusen sen när jag ska jobba. Försökte länge med att lägga henne, vaknade så fort vagnen var stilla och man la ner henne. Hon sover även mellan oss på natten och ammar jätte mycket. Men jag tror hon kommer ändras sen när hon går på förskola. Jag tror även att hon kommer sova bra sen när hon är äldre om hon får den närheten hon kräver nu. :) hoppas jag i alla fall, annars får det bli kämpigt sen :)

2018-02-06
VictoriaOld
VictoriaOld
Gravid i vecka 34

Har haft samma, min tjej satt fast med bröstet i ett år. Vägrade vagn, napp mm. Dock mycket självständig på förskolan vid 13 månader, men samsov och ammade till hon var nästan två, sedan sover hon helt själv i sin säng hela nätter, somnar själv. Har nu en nyfödd don och han går mycket bättre att lägga ner och sover gott i vagn. Viktigt att de är ordentligt mätta, om msn ammar så snuttar de ju mycket och somnar lätt ifrån och äter inte ordentligt då. Bärsele är bra. Men har bebisen en rutin en vecka så kan den ändras nästa. Man kan inte skämma boet dem med närhet, min teori är snarare att ger man dem vad de behöver så har man igen det sen. Behoven är dock olika från bebis till bebis 💕

2018-02-05
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 2 månader

Min äldsta var sån, ville bara vara i famnen och helst ha bröstet i munnen hela tiden. Vaknade direkt man la ner honom. vagnen fungerade delvis, fast den skulle helst vara i rörelse hela tiden. Tog ganska lång tid innan jag kunde lägga ifrån mig honom på dagtid men han sov suveränt på natten i egen säng från 2 månaders ålder ungefär.

2018-01-29
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Rekommenderar bärsjal, lite lättare att bära och man kan göra något medan bebisen sover. Jag fick chansen att laga mat medan bebisen sov i sjalen.

2018-01-29
Yrwen
Yrwen

Hade likadant när hon var 6 mån gick det över. Men hon sover fortfarande med mig på natten.

2018-01-29
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

äldsta sonen sov sina första 6 mån på mig. Sen kunde jag försiktigt kana ner honom till madrassen bredvid Nu vid fyra år tycker han fortfarande inte om att vara själv och behöver mycket mer närhet. Han kommer in till oss nästan varje natt. En del barn behöver mer närhet. Lillebror som nu är 2 år sover mycket mer själv.

2018-01-29
Fiakatten
Fiakatten

Jag kämpande och slutade med att vi lade dottern i barnvagnen på en filt och sen hade en filt om henne när hon ammade. När hon somnade la vi över henne i vagnen. Vi höll på en hel del, men tillslut så gick det. Hade lust att ge upp men då hade sambon viljestyrka att pusha mig. Jag behövde sömnen och kunde inte sova med bebisen på mig. Hon ligger i mellan oss i ett babynest då och då när hon har behöver det. Det är ju instinktivt för bebisen att vakna när den känner av att det blir annorlunda. Sen är alla bebisar olika också, vissa vill sova på sina föräldrar och andra inte. Ibland blir det nog vad man gör det till också 😊

2018-01-29
mimmisan88
mimmisan88
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...