App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mf i v. 11

Jag är 36 år och väntade vårt 3:e barn fram tills idag. Har varit på gyn och fått det bekräftat att det stannade av för ca 2 veckor sedan. Nu går jag och väntar på att det ska komma ut av sig självt. Denna graviditet var inte planerad och barnen vi har sedan tidigare är födda -07 och -09 (alltså ett ganska stort glapp). Sitter här med blandade känslor, om det är så att det blir inga fler barn för oss eller om vi ska försöka igen? Trots glappet till de andra barnen. Någon som varit i samma situation?

2018-01-25
Messet
Messet
Barn på 2 år och 1 månader

Uppdatering: fjärde beräknat till 5 december på andra försöket. Är i v35 nu.. vet dock inte om vi ska ha fler barn då vi precis startat ett aktiebolag som kommer ta mycket tid och ork av våra liv.

2018-10-24
flingan32
flingan32

Här är någon som vet ... vi fick två barn tätt födda 13 och 14 och sedan 17 mellan 14 och 17 i 2016 fick vi 6 missfall på varandra varav ett var i v 10 där allting avstannade i v 7. kom in med värk i magen till gynakuten och fick reda på detta och sedan var det boka skrapning till måndag för detta var fredag kväll. på lördagen blev det så kraftiga blödningar att vi åkte in till gynakuten akut och fick smärtstillande då det gjorde frukttansvärt ont. därefter månaderna efter, varje månad fick jag missfall varje månad i v 6.-7 jag hann pluss på stickan, vara glad några dagar eller 1 vecka och sedan kom en blödning.. så man var rätt slut mentalt sedan. men på försök nr 7 så gick allt bra och vi har en tredje som är nu fyllda 1 år. vi gav inte upp, blir det så blir det var vår tanke.
nu efter 3je barnet så ville vi ha fler och blev gravida med fjärde i november /december någon gång och fick missfall i januari men då med så kraftiga blödningar att vi var inne två kvällar i rad och andra kvällen blev det dropp för att få stopp på blödningarna. ska tillägga att det var en dubbelgraviditet dvs tvillingar fick vi också veta.
vi ger inte upp utan vill ha en fjärde men sen kanske det får vara.. vi tar ett barn i taget. man blir starkare med varje erfarenhet i livet har varit min tröst.

2018-04-05
flingan32
flingan32

Lica92, tråkigt att höra att du inte blev tagen på allvar. Kände också att jag behövde ligga på för att få komma in idag... Någonstans så kände jag på mig redan för en vecka sedan vad som var på gång.

2018-01-25
Messet
Messet
Barn på 2 år och 1 månader

Fick också ett ma som upptäcktes på rul. skulle vart i v19 men hjärtat slutade slå i v12. kom som en chock att gå så långt utan ens veta om att något var fel dock i efter hand så är visste jag nog inombords att något var fel. kontaktade bm i v12 men dem nekade ett tidigare vul. man får kämpa på & gå vidare ♥️

2018-01-25
Lica92
Lica92
Barn på 2 år och 2 månader

Hoppas det kommer ut fort för dig! Det är så psykiskt påfrestande att gå runt med ett dött foster samtidigt som allt runt omkring måste gå vidare och skötas!❤️Nu när allt är ute vill vi bara sörja lilla augustibebben som aldrig var menad från början,men klart man hann bygga upp drömmar! Kram❤️

2018-01-25
8kee6
8kee6

Ja det går verkligen fram och tillbaka i huvudet. Får nog bara ta mig igenom den här processen och sedan se hur vi känner för allt. Men besvikelsen är stor trots att det inte var planerat från början. Fick inte cytotec, utan ska vänta tills på onsdag innan de gör något. Skönt att höra att det är någon mer som går igenom liknande 💕

2018-01-25
Messet
Messet
Barn på 2 år och 1 månader

Hej. Ledsen att höra om ditt ma💕Jobbigt,jag förstår! Vi fick ma 5 januari och då hade hjärtat slutat slå i vecka 10. Jag åkte hem med cytotec som inte fungerade. På återbesöket 18 januari var hela graviditeten kvar så jag valde en till omgång cytotec som skönt nog fungerade. Allt ute 23 januari. Detta skulle blitt vårt tredje barn och vi känner oss trötta och besvikna och har inte ork att tänka på en ny gravidtet just nu iaf (är 32 år) Måste få smälta allt som hänt denna hemska januarimånad! Kram på dig❤️

2018-01-25
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...