App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Skillnader eller?

Tror ni på det här med att en graviditet när man bär en tjej är olik från en graviditet när man bär på en pojke, eller är det just den graviditeten i sig som bara är annorlunda? Jag har två tjejer på 4 och 3 år och deras graviditeter var oförskämt bra, bokstavligt talat en dans på rosor från plus på stickan till förlossning. Aldrig någonsin hade jag ett enda problem eller bekymmer, SÅ jävla bra var det. Och två gånger dessutom. Denna gången bär jag på en pojke, gick in i v 36 och skillnaden är enorm alltså, som dag och natt. Fram till v 26 hade jag inga problem alls, men från o med vecka 26, foglossning, kramper i vaderna, halsbrännan från helvetet, TRÖTTHETEN och minsta lilla ansträngning (som en promenad, plocka undan hemma tex) känns som att en lastbil kört över min kropp. Och det här med att inte kunna sova, gud jag vill bara gråta.

2018-01-25
batgirl
batgirl
Barn på 2 år

Ja jag fick tjejerna jätte tätt och denna gången en ”lite” längre paus, den lilla blir 3 i feb när även bebis ör beräknad. Var inte beredd på så stora skillnader i denna graviditet trodde faktiskt jag skulle få den lyxen en tredje gång haha! Nu kommer jag nog inte vela ha en till inlm snar framtid

2018-01-25
batgirl
batgirl

När jag väntade dottern mådde jag illa och kräktes från vecka 10-16. Könslig för dofter, men mådde annars oförskämt bra.
Nu väntar jag en lillebror enligt RUL, denna gång mådde jag illa från vecka 6-20, har hemsk foglossning (eller hade fram till ett besök hos naprapaten 😅), mer trötthet och allmänt seg. Men många symptom beror nog också på att det är andra graviditeten och ganska tätt (vår dotter fyller 2 år om 2 månader)

2018-01-25
moaeg
moaeg
Barn på 1 år och 11 månader

jag har varit gravid med 5 tjejer och mått exakt likadant, mått väldigt bra under hela grav förutom extrem halsbränna från ca v.15 fram till förlossning. nu är jag gravid med en pojke i v.28 och har inte haft halsbränna en enda gång :)

2018-01-25
mammatill6
mammatill6
Bebis på 2 månader

Ja det verkar inte spela någon roll vilket kön man bär på! Ska bli skönt o få detta gjort! Föda och känna sig en aning fri och bättre i sin kropp förhoppningsvis

2018-01-25
batgirl
batgirl

Jag har burit 3 killar och de har varit tre helt olika graviditeter. Tror inte det ha delar in kön utan om graviditet.

2018-01-25
Elin Axelsson
Elin Axelsson

Har 2 pojkar. Graviditeterna med dem var lika men ändå olika. Samma va att jag mådde illa från v 7-15 med båda sen kom de så kallade spökveckorna. Mer foglossning första graviditeten. Är nu gravid med en flicka enligt RUL. denna graviditeten har jag mått sämre än någonsin. Alla symtom känns starkare på något sett. Var sjukskriven tidigt pga extrem yrsel och illamående och går in i v 22 imorgon och mår fortfarande inte bra. Mår fortfarande jätte illa och är yr när jag inte äter regelbundet och i värsta fall kräks jag. Så jag märker stor skillnad. Dock behöver de inte ha med att göra att de är flicka denna gången utan att mitt liv är fullt upp då jag har 2 barn att ta hand om plus jobb o allt som ska fixas☺️

2018-01-25
Älskarmittliv
Älskarmittliv
Barn på 1 år och 9 månader

Så intressant det är att höra hur ni andra också haft det! Tror det är graviditeten i sig som är annorlunda från den andra och att de inte beror på kön, vi ser ju hur ni också haft det och det är så olika!

2018-01-25
batgirl
batgirl

Jag har en pojke och en flicka, mådde oförskämt bra båda gångerna, dock lite mera foglossning med dottern, men tror mer på att det berodde på att det var andra graviditeten också. Är gravid med en flicka igen nu och har mått oförskämt bra denna gång också. Inte såå stora skillader emellan graviditeterna faktiskt.

2018-01-25
LindaAE
LindaAE
Barn på 1 år och 10 månader

Svårt att säga, men då jag var gravid med tjejen så mådde jag illa och kräktes i 25 veckor och foglossning resten, var dock en ivf-graviditet. Men mådde verkligen sjukt dåligt, sjukskriven 50% genom största delen. Men pojken nu har jag mått bara bra, jobbade till 14 dagar innan han kom, dock grym halsbränna och sömnlöshet med honom, men helt klart olika graviditeter, men svårt att säga om det beror på könen eller inte 😊

2018-01-25
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...