App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

tidiga symtom.

ville höra mer om det är någon som har känt av jätte tidiga symtom men ändå sen vart gravid? Jag ska ha mens 2 februari & är medveten att de är jätte tidigt så kan rent av vara inbilningar eller önsketänkande. eller bara mensen som är påväg. är jätte socker sugen har ont i ländryggen & värk till och från i magen & de sista är sover dåligt & samt frusen.

2018-01-24
Lica92
Lica92
Barn på 1 år och 8 månader

Okej. Tror mer detta är inbiligar ev mens. ska ju som sagt ha det den 2 februari & skulle ja va gravid så är jag knappt i v3 kan nog vara stress och oro bara som spökar.

2018-01-25
Lica92
Lica92
Barn på 1 år och 8 månader

En vecka innan beräknas mens hade jag extrem mensvärk precis som om mensen skulle komma när som. Blev yr när jag reste mig för snabbt. Frös ena stunden och varm andra stunden.

2018-01-25
Älskarmittliv
Älskarmittliv
Barn på 2 år

Första gången började jag känna av ett svagt illamående en knapp vecka innan BIM. Då testade jag positivt på BIM-dagen. 100 % planerad graviditet ☺️. Den här gången tyckte jag inte att jag kände något så tidigt, men gick heller inte och kände efter. Ett par dagar innan beräknad mens höll jag på att kräkas. När jag väl testade förstod jag varför det varit lite svårare att få i sig frukost dagarna innan.

2018-01-25
Vega
Vega

Jag har känt en vecka innan bim, men då har det rört sig om typ två små symptom (metallsmak och lätt hugg i ena skinkan).

2018-01-24
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...