App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

dålig lukt i madrassen efter en kissolycka

Hej! Jag behöver tips på hur jag får bort dålig lukt från madrassen. Vår dotter kissade på den i sömnen för några veckor sedan. Jag tvättade rent med särskild skumtvätt och sedan tvättade jag alla sängkläderna. Men den jädrans lukten vill inte försvinna! Jag är känslig för dofter och kan knappt sova i sängen längre. Så himla synd för sängen är helt ny och köpt för en hel massa pengar som fortfarande svider haha :-( Jag har provat att lägga på bakpulver, fungerade inte. Sen testade jag att lägga på bikarbonat som jag hade droppat några droppar doftolja i. efter ett dygn när oljans doft försvann va kiss lukten tillbaka. snälla hjälp!

2018-01-21
Susan C
Susan C

Strö bikarbonat över fläcken/madrassen och låt ligga nån minut. Sen dammsuger du bort det. Tar bort dofter och det luktar fräscht som efter en kemtvätt

2018-03-04
HelleBlomman
HelleBlomman

Ättika har funkat här och vi har med en hankatt. Oavsett så är det enkelt att prova och kostar inte massa pengar.

2018-01-24
grabbmor
grabbmor

Om en katt kissat inne så ska man spreja på ättika blandat med vatten. Det funkar och borde gå på barnkiss med.

2018-01-22
grabbmor
grabbmor

Hej. Kör med madrasskydd i våran säng pga av att vi föräldrar svettas och har blödande eksem. Så allt fastnat i det och går bort i tvätten ☺ Kör även med madrasskydd i bebbens säng.

2018-01-22
Schosan
Schosan
Gravid i vecka 21

Finnes ett mirakel medel som vi använt oss av vid olyckor.
Köpt på Hygienteknik tror att det utan problem kan posta det över hela landet.
DezOdor heter det.

Mikrobiologisk rengöring och luktbekämpning. Bryter ner organiska material med hjälp av bakteriesporer där föroreningarna tjänar som näring. Därmed försvinner de odörer som orsakas av föroreningarna. Svagt parfymerad. pH 7,2.

Länk:
http://eline.hygienteknik.se/sv/Search?search=DezOdor

( det använts bland annat för att sanera bilar efter trafikolyckor för att få bort blod och bloddofter.)

2018-01-22
hanna199001
hanna199001

Det finns spray som tar bort dålig lukt genom att neutralisera det som ger upphov till doften. Vet en som heter biofresher som inte bara döljer lukten. Finns säkert fler.

2018-01-21
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Hej! När vår katt kissade i sängen köpte jag ett medel i djuraffären som helt tog bort lukten. Vet dock inte om det funkar på människokiss med men kanske värt att testa?

2018-01-21
Saranyberg88
Saranyberg88
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...