App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

spyr

Hej! Min son är 3 år och vill endast ha mos eller makaroner att äta, vi försöker få honom att äta annat och som ett ex. igår gjorde vi pizzakit som han ätit en gång förut, han säger att han inte tycker om de utan ska ha mos o korv men vi kan inte hålla på att laga två olika rätter varje dag. Så tillslut går han med på att äta, han börjar tugga och tillslut börjar spy. Är de för att han protesterar? eller kan de vara annat som gör de? blir orolig när han knappt får i sig mat vare sig de är makaroner eller mos typ..

2018-01-21
lina1994
lina1994
Bebis på 14 månader

Vår son är med väldigt kräsen, äter typ 4 rätter totalt. Tror det är ganska vanligt, men håller med om att man blir orolig för näringsbrist osv. Kräks han kanske han verkligen inte gillar det? Jag skulle aldrig tvinga i mat, men försöker ju göra allt för att hitta alternativ. Som ert barn älskar vår son korv, så vi köper kycklingkorv, kalkonkorv osv för att iaf variera köttet. Potatis är ju ganska nyttigt, så jag hade varit glad om vår som år det! Här går typ bara pasta ner! 🙈 bacon funkar med alltid och pesto. Kan vara värt att testa om ni inte redan gjort det?

2018-01-21

Min 3 åring är också kladdig med maten. Hur går det på dagis? Hemma äter han i stort sett bara mackor o makaroner o köttfärssås o köttbullar.

2018-01-21
Linda911
Linda911

Kontakta bvc för det låter inte normalt. , Hoppas det är något enkelt att åtgärda.

2018-01-21
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...