App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

hmm...

Hej, det är så att min slempropp har försvunnit eller vad man ska säga (haha). Är i v 40+6 och fick först sammandragningar och molande värkar och haft sinnessjukt ont i ljumskarna idag (mest troligt fogarna) men det jag vill komma till är om någon varit med om att slemproppen har gått, fått "värkar" som sen bara försvunnit? Vet om att den inte är ett fast tecken men ändå, är mitt första barn så och har redan gått 6 dagar över BF så räknar med mer. (ursäkta för dåligt formulerad text, inte lätt på alla dessa "smarta" telefonerna som inte är så smarta, hehe.)

2018-01-20
stormbarnsmamma
stormbarnsmamma
Bebis på 10 månader

hej, det låter som om det är på gång. tar det bara lugnt och väntar lite. så kan kroppen börja kommer igång och du får snart träffa din lille ☺ hade nämligen samma tecken med min sista förlossningen 6 veckor sedan. först slem och värkar, sen paus och efter 2 dagar kom det igång på riktig. lycka till! 😊

2018-02-21
klari1985
klari1985

Jag fick rekommenderat med både denna och min förra bebis att om slemproppen går så ska man in och kolla allt på BB. Dock ringa dem först såklart. Men de sa att det var det tydligaste tecknet på att en förlossning var igång så misstänker du att den gått så ring dem och fråga vad de tycker.☺️

2018-01-21
Barn på 1 år och 11 månader

Min slempropp började lossna i v 40+4, sen slutade allt, ca 36h senare började den lossa igen + värkar och 8,5h senare kom hon! Har hört att det kan dröja 1v när slemproppen lossat men hoppas du ska slippa det:) lycka till!

2018-01-20
mknl
mknl
Barn på 1 år och 11 månader

Nu med tredje barnet så trodde jag ju bergis att det inte skulle bli så länge som 16 dagar över eftersom jag hade så mycket värkar innan men tyvärr såå kan det bli så.

2018-01-20
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Ja slemproppen kan gå i olika omgångar, man kan ha sammandragningar förvärkar och sen ba avtar det. Så var det för mig, vill inte skrämmas men jag gick över 16 dagar med första barnet haha!

2018-01-20
batgirl
batgirl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...