App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Snuttammande på morgontimmarna

Hej, Sonen är nästan 7 månader och har rätt nyligen börjat snuttamma på morgontimmarna, alltså vaknar och gnyr, får bröstet, ammar helt kort, sommar... och så börjar han om. Från början tänkte jag att det kanske var någon 6 månaders-tillväxtfas, men det har inte gått över på 2-3 veckor. Sedan funderade jag om han inte får i sig nog med mat om dagen, men han äter bra med gröt på morgonen och äter med oss lite grann både lunch, middag och kvällsmat. Därtill ammar jag honom när han så önskar. En annan tes är att han bara vill somna med bröstet i mun då jag som regel ammar honom till sömns. Bröstmjölk innehåller ju fler kalorier än välling, osv., så jag kommer inte att ge honom det... Någon som provat att verkligen sätta sig upp och amma barnet i 10 minuter eller så? Några resultat på sömnen? Om ni har några erfarenheter lyssnar jag gärna på vad ni har att säga. Tack från Trötter

2018-01-18
LenaGo
LenaGo
Barn på 2 år och 9 månader

Vi verkar ha snarlika teser, du och jag. Min son blir också nöjd om man tar upp honom och han får se dig omkring. Regelbundna sov- och mattider är svårt här med, men diffar mest på någon timme.
Jag har provat lite med vatten, dock ingen hel natt då jag själv behövde sova den natten. Tyckte dock att han sov bättre återstoden av natten.
Just nu är sambon borta och jag vill inte att gullungen ska tycka att det är ännu tråkigare när pappa är borta (alltså, "och nu får jah inbytte snuttamma heller"), så då blir det paus... Men vi får se, blir jag tossig i natt så ryker maten för en stund. ;)

2018-01-29
LenaGo
LenaGo
Barn på 2 år och 9 månader

Det låter ypperligt med den strategin!
Karln min är rätt inne på att han är hungrig, men jag tror mer på mysfaktorn.
Tack så härligt!

2018-01-18
LenaGo
LenaGo
Barn på 2 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...