App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

JAG VILL VERKLIGEN HA BARN NU!!

Hej allihopa! Jag har en son på 1,5 år och är så sjukt bebissugen nu! Helst avallt vllle jag ha andra redan igår. Spiralen ryker i mitten av februari. Men nu till det jobbiga. Jag kan inte börja försöka förän i april då min pappa bjuder med hela familjen till Thailand och i Thailand vill inte min familj att jag ska vara gravid då de tycker jag ska njuta av drinkar, inte vara trött och massa hormoner. Till april känns det sjukt länge 😳..

2018-01-17
Ungapäron
Ungapäron
Barn på 3 år och 8 månader

Alltså nu handlar det ju inte om alkoholen men det är ju inte jätteofta som man sitter på en thailändsk strand med en god pinacolada i handen. Men som några av er skriver så väger de över . RISKEN. Det har jag absolut inte tänkt på. Då väntar jag hellre och försöker få barn efteråt. Vill INTE riskera något.. sen kom sonen på p-piller så vågar inge försöka för tidigt heller.. håll tummarna att bebis sätter sig efter resan 😍😍

2018-01-18
Ungapäron
Ungapäron
Barn på 3 år och 8 månader

Håller med som någon annan skrev att jag skulle nog helst inte vara gravid i Thailand pga Virus man lätt kan få som kan skada barnet. Vet ej hur vanligt zika är men helt klart något man vill undvika. Även dengu känns tufft som gravid
Thailand och thaimat är underbart, men dom har inte samma hantering av råvaror, det är främmande bakteriekultur och bufféer avråds man ifrån Överlag då det kan bildas bakterier i mat som står länge. Men om du bara har detta i bakhuvudet och undviker mat som kan ha stått osv (och dessutom undviker deras mirakelkurer om du skulle bli dålig på något sätt) så bör det inte vara någon fara. Jag själv har aldrig blivit dålig i thai men alltid några ur ressällskapet som gått på någon tvådagars kur som blåser ut allt vad sjukdom heter och någon har fått snabbdos med dropp vilket jag inte tror är anpassat för gravida.
Vet inte om ni tänkte skaffa barnvakt åt första, men har ni ett barn med er vill man väl ändå ha en person som är nykter hela tiden och då väljer alkoholfria alternativ ändå.

2018-01-18
Mislan
Mislan

Jag skulle säga att du absolut inte vill vara tidigt gravid i Thailand pga risken att smittas av zikaviruset som kan ge extrema missbildningar

2018-01-17
Gynsyrran
Gynsyrran

Ja du det tog oss 8 månader stt bli gravid med första barnet, 1a försöket med andra och 10 månader tog det att bli gravid med den tredje. Sen kan du ju njuta av andra drinkar varför måste det vara alkohol i? Känner du dig tvingad att dricka drinkar som innehåller alkohol av familjen eller?

2018-01-17
batgirl
batgirl

Inte vara trött, det skulle jag vara ändå med en 1,5 åring. Det är ju inte säkert att det tar sig innan april även om ni börjar försöka redan nu.. Och man måste inte dricka drinkar med alkohol i.

2018-01-17
ma78
ma78

Grejen är att pappa valde att boka resan ett år tidigare för vår skull. För Att vu skulle kunna skaffa barn efter det. Därför känna det så långt.. 😳

2018-01-17
Ungapäron
Ungapäron
Barn på 3 år och 8 månader

Jag tycker ni själva får bestämma när ni vill börja försöka med en liten, ingen annan har med den saken att göra! Med det sagt så finns det faktiskt alkoholfria drycker, och man behöver inte alkohol för att ha kul! ☺ sen att man är trött och så kan man va även utan att va gravid ;D
Lycka till hur ni än väljer att göra :)

2018-01-17
Mandat
Mandat
Barn på 3 år och 2 månader

Ja jag säger som de andra. Dom bestämmer väl inte när ni ska försöka igen. Kör på och strunta i de andra. Och njuta av drinkar, de finns väl annat än de haha. Kör på och gör de ni vill :)

2018-01-17
Mars2017
Mars2017

Men skit i vad de tycker, vill ni ha barn så kör! Jag förstår verkligen att det känns långt till april om du har ett sånt bebissug redan nu.

2018-01-17
Iowhannah
Iowhannah

Den råkades skickas. Vad ska jag göra ? Bara härda ut? Tänk om jag inte kan bli gravid igen 🙈, man vet ju aldrig hur det är liksom..

2018-01-17
Ungapäron
Ungapäron
Barn på 3 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...