App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ammar och jag har ständig hunger.

Min dotter är 5 månader, får kryddmått pure vid lunch, lite gröt på kvällen. Jag äter bra, men blir aldrig mätt (eller bara för en kort stund). Jag äter väldigt sällan halvfabrikat, utan jag gör det mesta från grunden. Jag skulle kunna sitta och ha något i munnen hela tiden. Förstår inte hur jag de första månaderna kunde glömma av att äta ( var inte hungrig). Vände när bebis var 3 månader. Jag går hela tiden med ständigt sug! Blir galen! Jag dricker extra vatten och tänkte att det kunde hjälpa men icke. Hjärnan säger helst att choklad är det godaste, äter choklad och tycker att det är för sött och besviken varje gång. Smaklökarna har förändrats efter graviditeten då sött inte tilltalar mig längre i smak, men hjärnan vill ha det 😂 Helt skumt! Jag kan inte vara den ensam om att ha ständigt sug? Hur gör ni andra? Tips? Redan använt mig av kokt ägg, Fröknäcke, nötter som tilltugg i flera dagar.

2018-01-15
mimmisan88
mimmisan88
Barn på 2 år och 7 månader

Ät och njut! 😀 Skämt å sido så kan jag tipsa om att det finns jättegod lite nyttigare chokladpudding från alpro, brukar finnas på glutenfria hyllan. Brukade ta en sån på kvällarna när jag ammade. Åt ofta fil och flingor på både kvällar och nätter.

2018-01-18
Maskrosmamma
Maskrosmamma

För mig är det precis på samma sätt men kommer inte ihåg att det var så med nummer ett. Trodde att det skulle vara så mer under graviditeten men då var jag inte alls sugen på samma sätt som nu för nu är jag konstant sugen, på socker. Jag försöker äta ordentligt de gånger jag äter och när suget är som värst äter jag apelsiner eller knäckebröd som jag har fastnat för med salt på som lite belöning. Är verkligen jobbigt att vara så hungrig hela tiden men det är väl bara att stå ut och försöka att inte falla för socker för ofta. Försöker hålla det till helgen som tidigare. Lycka till!

2018-01-17
ElinTidholm
ElinTidholm
Barn på 2 år och 4 månader

Jag var konstant hungrig hela tiden då jag ammade. Släppte på 3 dagar efter jag slutat amma :)

2018-01-16
Niseen
Niseen

Är också väldigt hungrig. Fast inte lika hungrig som med första barnet. Men han hade väldigt god aptit som bebis, så det vara snarare konstigt att jag som är liten och ganska späd kunde göda upp en så knubbig liten kille😁 Mitt tips är rejäla mellanmål. Känns nyttigare än att småäta. Ett mindre mellanmål på förmiddagen, ex macka till kaffet om jag är hemma eller en banan om jag är ute. Och sen ett rejält mellanmål på eftermiddagen och sen något litet innan jag lägger mig. Och så riktiga måltider däremellan. Soppa funkar inte till lunch när jag ammar.

2018-01-15
Poppenbüttel
Poppenbüttel
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...