App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bristningar i huden

Jag förlöstes i början av december (igångsättning och utdragen process) och upptäckte först en månad senare att jag hade fått bristningar på nedre delen av magen. Jag såg aldrig några under graviditeten och trodde jag kommit undan! Så sa en kompis till mig att hon hört att man kan få det under förlossningen om man tar i mycket. Jag har lite svårt att förstå det, men är det någon annan som hört liknande och kan förklara det?

2018-01-15
Gitzki
Gitzki
Barn på 2 år och 3 månader

Ja så kan det nog vara @Johannaulrika! Jag är inte särskilt fåfäng, men de får gärna blekna som dina gjorde!😉

2018-01-15
Gitzki
Gitzki
Barn på 2 år och 3 månader

Jag "slapp" också under graviditeten, men kom under förlossningen/dagar efter. vad jag förstått så är det pga hormoner, och det har man ju en del även under förlossning och dagarna efter (även om man ammar). mina bleknade ganska snart.. nu blev dom väldigt synliga runt v25 i andra graviditeten (är nu i v31)

2018-01-15
Johannaulrika
Johannaulrika

Låter som att din vän har missuppfattat. Man kan få bristningar under förlossningen, men då är det invändigt och måste oftast sys.

2018-01-15
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Har aldrig hör nåt sånt. Bristningar beror på hormoner och det är ärftligt om du får det eller inte. Alltså inget man kan påverka på något sätt så vitt jag vet :)

2018-01-15
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...