App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

ICA´s blöjor

Finnes det nån som testat Icas blöjor inte Basic utan de andra vanliga? Hur är dom i passformen`? Hur bra uppsugningsförmåga har de? (Vi har idag libero nr 5-6 på våran son)

2018-01-15
hanna199001
hanna199001

ICAs egna blöjor är uppdaterade nu. Jag älskade dom gamla och tycker dom fortfarande är mycket bättre än Libero och Pampers. Dom nya som kommit ut nu, är utformade av bl.a. läkare och godkänt av Astma och Allergi förbundet👍

2018-01-16
ELofkvist
ELofkvist

Testade ICAs egna blöjor till vår minsta, jag tyckte att de var kanon 👍🏼 dock slutar det alltid med att jag köper Liberos ändå, då Ica maxi nästan alltid säljer sina libero blöjor för 89kr/paketet & ICAs är 10kr billigare 🙈

2018-01-15
Jfransson
Jfransson
Barn på 2 år och 6 månader

Icas nya blöjsort är jättebra tycker jag! Jag har inte provat de gamla dock eftersom vårt barn alltid har varit känsligt och inte klarat av något annat än Libero.

2018-01-15
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

VI hade dem för 2-4 år sedan. De var kanonbra!
Smidiga, lätta att hantera, minst lika bra uppsugning. Vi körde enbart med dem länge, då de passade minstingen bäst. Dessutom hade de kampanj med 2 stora paket för 100 kr eller något sådant, så vi bunkrade.
Äldsta barnet kunde bara ha Libero, alla andra var kass (Pampers) eller halvbra (ICA), men de enda som funkade på natten var Libero.
Mellanbarnet - där var ICA och Libero likvärdiga.

Tror faktiskt att det beror mer på barnet än blöjorna. Vissa barn passar vissa blöjor bättre på.

2018-01-15
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...