App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ramlade av hästen...

Ramlade av hästen idag när jag var ute, inget hårt slag och landade mjukt på rygg så att säga. Tänkte inte alls själv att det var någon fara med tanke på mjukheten i alltihop men många jag pratat med är väldigt oroliga över det lilla livet i magen. Har försökt läsa mig till om det kan vara någon fara, läst förut att de är så väl inbäddade att så länge det inte är slag direkt mot magen är det ingen fara. Tänker ringa bm o höra på måndag eventuellt. Hur hade andra tänkt? Är i vecka 20 och tror mig ha känt den lilla efteråt, känner inte så mycket än o är inte säker riktigt på vad jag känner men likt det jag känt förut även i efterhand. Ska lägga upp hästens träning lite annorlunda framöver o va rädd om mig men det är en äldre höst som jag haft i 10 år o har 2 avramlingar i bagaget enbart så en snäll dam i vanliga fall.

2018-01-13
Litenpåge
Litenpåge
Gravid i vecka 10

Kan tillägga att jag ridit tills det börjat göra ont båda gångerna, slutat när det inte känts bra helt enkelt eller om jag fått ”för mycket” foglossning. Slutade nu i v 34 men på slutet har jag endast hållit mig i ridhuset med sällskap, haft gummisnodd på (har en stor lång häst så mest för att göra det lättare för mig då jag inte kunnat hålla emot så bra det sista) och hon har varit mer koncentrerad/lugn. Sen longerade jag några varv innan jag satt upp, supersnäll häst men ville ge henne en chans att göra av med ev överskottsenergi innan.

2018-03-20
LoEr
LoEr

Jag flög i v 15 med denna, landade riktigt hårt på rygg men hade säkerhetsväst och allt är som det ska (v36 nu). Med förra ramlade jag av i april landade då också på rygg (måste vara nån inre grejj naturen ser till..) och hon föddes i augusti 15 dagar över hur frisk som helst :)

2018-03-20
LoEr
LoEr

Ramlade också av när jag var i ca 4 mån. Landade mjukt o det var inga problem. Slutade rida när jag var i sjätte månaden då min häst är ganska instabil och jag kände att jag inte fick ut något av ridningen längre.

2018-01-15
Mickapicka86
Mickapicka86

Även fast det var en mjuk landning så kanske de kan vara bra att ringa gynakuten och se vad dom säger? Förmodligen är det ju ingenting, men kan alltid vara skönt att höra för ens egna skull. ☺️

2018-01-13
Vickan93
Vickan93
Bebis på 14 månader

Jag ramla också av min häst men jag var i ca v 30 och de gjorde fruktansvärt ont så fick åka ambulans men de bar inget fel på bebisen efter några timmar på sjukhus. Jag red inte mycket under graviditet först mådde jag för dåligt och sen var jag för tjock.. tänkte efter lite mer efter jag ramla av och blev ingen mer ridning börja dock rida ganska tidigt efter förlossningen. Har du inte haft ont och känner bebisen så kan du nog avvakta men svårt att veta fall man vågar chans , ta de lugnt med ridningen :)

2018-01-13
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 17
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...