App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Superhallon se hit!

Du önskade update på hur det gick med op för vår son, och det gick bra. Vi hade ankomsttid 10.30 och då fick vi prata med sköterska som berätta om dagen. Efter det fick vi alvedon och Ipren som vi skulle ge innan op samt en sjukhusskjorta till sonen. Han va hur söt som helst i den! Efter det va de dags att sätta infarten men de va inte lika kul, sonen skrek så han skakade men han har alltid hatat att bli fasthållen och de va ju tvungna att hålla armen så den va still, ont gjorde de inte då han haft emla plåster på i en dryg timma innan. Sen fick vi vänta på vår tur, sonen lekte med de leksaker som fanns i väntrummet och kollade youtube. Vid 13.30 kom de och hämta oss och de va dags för op, ja fick ta på mig en sån snygg mössa för att få undan håret och en rock över mins kläder. Väl inne i op salen så satt de sköterskor och blåste bubblor och fulade sig lite som distraktion, jag satt med sonen i knät när han sövdes och det gick jättefort. Gick ut och lämna telefonnr till oss så de kunde ringa när de va klara. Efter 2h ringde de och vi kom till uppvaket och en groggy pojk. Han fick Festis, lite ersättning och smoothie men han va väldigt trött så han sov mest oxh vakna till ibland. Sen fick vi vänta på att han skulle kissa innan vi fick åka, de tog ett tag men det släppte till slut. Igår kväll och idag är han pigg och glad som vanligt. Han föddes med bara en kula visade det sig så han får klara sig med den som finns, men vara lite extra rädd om den.

2018-01-10
Madde90h
Madde90h

Skönt att det gick bra för er med 😊 jag har vart sövd en gång och man mår ju inte riktigt som man ska första timmarna, sen är de ju individuellt oxå såklart. Jaså, va de nå som inte stämde med ledarna?

2018-02-04
Madde90h
Madde90h

Vi var inne i torsdags och de hittade ingen kula på honom. Den hade troligen tillbakabildats när han låg i magen. Skönt att veta iallafall. Allt gick bra! Jobbigaste var att väcka honom efter tycker jag och att han ville stå och gå efter att han vaknat men att benen bara vek sig. Jag har aldrig varit sövd själv så vet inte hur det känns. Skönt att ha det gjort. Dock ska han ju in en gång till inom ett år och fixa till urinledaren. Men ni vet man hur det är iallafall 😊 tack för alla svar!

2018-02-04
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 4 månader

Han åt en flaska ersättning strax innan 06 då han inte fick äta nå mer efter 06. Han fick dricka vatten eller klar saft fram till 2 timmar innan tror ja de va, men han sov i stort sett hela bilresan dit så när han vakna va de för sent 😁

2018-02-02
Madde90h
Madde90h

Åh tack för uppdatering 😊 men var han fastande sen typ natten då? Vi har ju tid vid 7 men tänker att är ett tag innan operationen sen. Låter som ni haft en bra upplevelse iallafall! Tack 😊

2018-01-13
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 4 månader

Puffar upp

2018-01-12
Madde90h
Madde90h
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...