App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som fött innan 35+0, symtom?

Ni som fött för tidigt, innan v 35, hur startade det för er? Alltså vad var första symtom och hur fortskred det sig? Jag har sedan i förrgår haft stark mensvärk i mage, rygg och ben och igårmorse forsade det ut blod, både mörkt, klumpar och färskt. Åkte till fl och blödningen kom från tappen. Som förövrigt inte var påverkad, tror hon sa att man såg det var lite inflammerat där längst ut. Ctg kurva gjordes 2 gånger då de visade på lite sammandragningar. Fick åka hem och nu har jag haft en stark mensvärk dess dess, (i 2 dygn). Är rädd att bebis kommer vilja komma för tidigt!

2018-01-10
Carolinath
Carolinath
Barn på 2 år och 6 månader

Skönt att du åkte in och blev kontrollerad igen. Fortsätt vara "jobbig" om du fortsätter att känna dig orolig och det inte blir bättre. Det är bättre att bli kontrollerad en gång för mycket än för lite.
Hoppas att bebisen inte har lika brått ut som vår lilla son, utan ligger kvar och gottar sig i magen ett tag till :)

2018-01-28
Cecce86
Cecce86
Barn på 3 år och 2 månader

Tack för du svarade!! Jag är själv i v 26+3 idag.. åkte in i lördags och tappen var påverkad, blev inlagd men den återhämtade sig under natten några mm så blev hemskickad. Alla symtom är kvar, nästan värre.. var idag och kollade och tappen har hållt sig sedan i söndags som tur är. Får se hur detta slutar, hoppas bebis håller sig inne ialf 5 veckor till 💕

2018-01-18
Carolinath
Carolinath
Barn på 2 år och 6 månader

Jag födde i 26+4, för mig började det som molande värk i nedre delen av magen på fredagen. Blev något bättre om jag vilade eller gjorde övningarna för foglossning. Men sen på lördagen blev det värre och natten mellan lördagen och söndagen sov jag knappt. På söndagen gick värken från ljumske till ljumske och jag ringde förlossningen som bad mig vila, ta ett bad och alvedon och om det inte blev bättre skulle jag ringa igen. Jag ringde flera timmar senare och det hade inte blivit bättre och vi skulle åka in. På vägen in klockade jag att jag hade en "kramp" som varade i 10 sekunder var 3e minut. Var inne på förlossningen ca 15.30, kl 23 kom vår son. Jag hade ingen vattenavgång förrän precis innan, blödning bara ca 1 timme innan födseln och när läkaren undersökte mig var tappen opåverkad (ca kl 18).

jag kan förstå att du är orolig att bebisen ska komma för tidigt, hade jag varit du så hade jag ringt förlossningen igen och pratat med dem (och se till så de verkligen hör dig och förstår att du är orolig!). Bättre att i så fall komma in igen och göra en ny undersökning. Låt dig inte avfärdas så lätt om du är orolig.

2018-01-15
Cecce86
Cecce86
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...