App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Känslan av syrebrist

Hej alla mammor! Ni som känt som om att luften inte räcker till vid lättare ansträngning mitt i graviditeten, vad har ni gjort för att det ska kännas lättare? Vila? Förebyggande träning?

2018-01-09
Teskedsgumman
Teskedsgumman
nyfödd bebis

Jag har känt sådär bitvis under mina graviditeter, under första hade jag järnbrist så blevbättre då järnvärdet gick upp. Under andra graviditeten alla värden bra, då har nog vila och frisk luft hjälpt bäst

2018-01-14
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 2 månader

Hej! Jag hade bra kondition. Jag jobbar inom lantbruket så jag har en del fysiskt arbete. Sist jag var till bm (förra veckan) var blodtrycket bra och blodvärde. Bm trodde det kunde bero på att blodkärlen blir slappare när man är gravid.

2018-01-14
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Så har jag känt i båda mina graviditeter och det kunde uppstå när jag satt o kollade på tv. Min bm har förklarat det att man pumpar runt mkt blod och att det är ansträngande att skapa liv! Jag kunde känna så tidigt i graviditeten men i omgångar senare med! Luft hjälpte,stå vid ett öppet fönster och bara andas.

2018-01-09
mixas
mixas

Jag fick det med båda graviditeterna. Den första upplevde jag andnöd på mataffären och kände att jag skulle svimma när som, jag såg hur allt blev mindre.. Jag gick snabbt till kylrummet (där mejeri produkterna finns) och kylde ned mig och så fort jag fick lite energi tog jag en kall kolsyrat Ramlösa och drack. Det gjorde susen. Jag blev pigg. Jag som avskyr (idag avskydde) kolsyrat vatten. Fick samma känsla med den andra graviditeten och då var jag förberedd med att alltid ha en vattenflaska i väskan, en som jag alltid fyllde med vatten i hemma. Det enda som saknades var kolsyran. Jag tog mig till en Pressbyrå och handlade kolsyrat vatten. Kolsyran hjälpte mig och förhoppningsvis hjälper det ngn annan som läser detta som upplever ngt liknande som andnöd, illamående osv.

2018-01-09
Pokaloo
Pokaloo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...