App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

BF i mars 2018 - separerar / ensamstående

Min lilla prins är beräknad i början på mars. Min sambo har nu valt att kasta in handduken och lämnar förhållandet. Känns så jäkla tufft och har inte alls kunnat njuta av graviditeten. Är så orolig också kring hur detta ska gå. Ens dröm var inte att göra detta själv. Lämnade Göteborg för Sthlm för den här mannens skull och nu sitter man snopen och övergiven. Träffar gärna andra ensamstående för lite pepp och fika, såväl mammor som pappor i både Sthlm och Göteborg om någon vill :)

2018-01-02
Hallbeat
Hallbeat
Barn på 3 år och 6 månader

Hej, känner verkligen med dig. Är inte ensamstående, men mycket själv då bebisens pappa är borta 5 dagar i taget pga. jobb. Är också från Göteborg ursprungligen och flyttat hit pga min sambo. Vi skall ha barn 8 juni och skulle gärna vilja ses om du vill ha en vän. Kramar

2018-02-21
Sahrita
Sahrita
Bebis på 16 månader

Jag förstår din känsla precis! Jag fick reda på att jag var gravid när jag var i vecka 28. Jag var tillsammans med pappan, vi var bästa vänner sedan år tillbaka och tillsammans studerade vi på universitet i England. Han är britt och jag flyttade dit hösten 2015. Men när vi fick reda på att jag var gravid, så bestämde han sig för att han inte ville ha något med "våran" son att göra. Trots att jag redan var i 6-7e månaden. Nu har jag inte hört ifrån honom alls sedan augusti 2017 och i september föddes min son. Detta innebär att jag fick flytta tillbaka hem till Sverige för att bo hos mina föräldrar. Jag studerar på distans och arbetar timmar, det jag hinner med samtidigt som jag uppfostrar min son.

Jag ska inte sticka under stolen med att det är svårt. För det är det! Men det är SÅ värt allt kämpande! Kärleken man upplever såfort man håller sin bebis är obeskrivlig och oövervinnerlig! Du kommer att gå genom eld för ditt barn. Mitt tips till dig är att inte vara rädd för att be om hjälp. Be om hjälp med barnpassning för egentid är viktigt! Be om hjälp när du är ute på stan med att hålla dörrar osv. Det känns jobbigt först, men du får absolut inte lov att vara för stolt för att visa dig svag!

Jag är 21 år gammal och bor i södra Skåne, så att fika kan vara svårt. Men jag håller väldigt gärna kontakten om du någon gång känner du vill prata med någon som vet hur det är! :) Kämpa på, du är betydligt starkare än du tror!

2018-01-09
elaijna
elaijna

Tråkigt att han valde bort er! Han vet inte vad han går miste om! De kommer gå galant för dig med bebisen! :) Jag är inte ensamstående men ses gärna ändå! Sambon jobbar obekväma arbetstider så är mycket själv med mina 2 pojkar! Vi bor i stockholm! :)

2018-01-03
Nicoleee
Nicoleee

Jag blev ensam när min pojke var 3 månader, men med tanke på hur dåligt förhållandet var under graviditeten så kändes det som att jag var ensam tidigare. Med facit i hand så är jag glad att det blev så här. Jag är mkt lyckligare nu än jag var då. Och att vara ensamstående är på sätt och vis enklare.
Du har mkt att tänka igenom när det gäller framtiden, men det kommer bli bra (jag lovar även om det känns mörkt nu).
Jag bor utanför Västerås men kan gärna ställa upp och prata via Messenger eller så om du vill. Kram på dig!

2018-01-03
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Känner verkligen med dig och kan förstå din oro! Det bästa jag kan säga att tänk att du snart kommer att få lära känna en helt ny kille, han som ligger och väntar i magen. Han kommer att ge dig många tårar - så väl som skratt som frustration. Men framför allt kommer kärleken att växa fram till det största. Men kom ihåg en sak: du måste må bra för att han ska må bra. Så behöver du flytta tillbaka till Sthlm för att det är där du har familj och vänner - så gör det!! Du kommer att behöva dem. Oavsett. Alla stärkande tankar till dig. Bra initiativ att ropa ut här!!

2018-01-03
Tullan1942
Tullan1942

När jag läste ditt i lägg så insåg jag att jag likaväl kunde ha skrivit det själv! Flyttade också till en ny stad ( för kärleken, blev lämnad i månad 7 och jag trodde aldrig de skulle gå. Det har varit TUFFT! Men såå värt det. Sitter här idag med min nio månaders son och en ny pojkvän/blivande sambo. Dina mammasuperkrafter kommer se till att du klarar det! Lycka till.
Och mitt absolut viktigaste tips, skriv för guds skull inte på om gemensam vårdnad. Även om pappan skulle komma tillbaka och ”vilja vara en del av barnets liv”. Skriv på det när han isåfall visat vad han går för! Bor för långt bort från dig men ville bara skicka lite pepp och stöd!

2018-01-03
Antikrosa
Antikrosa
Barn på 2 år och 8 månader

Hej! Fy så tråkigt!! Är mamma men inte ensamstående, men kan ses ändå om du vill och behöver tröst, stöd, pepp, en axel, skratt, you name it. 😊 Bor i Stockholm. Styrkekramar sålänge!

2018-01-02
MajasSigne
MajasSigne

Hej, gUD vad tråkigt! Skickar styrkekramar och önskar all lycka från Skåne. Du fixar detta och ibland, även om det låter fel så kanske det var bättre. Tänk positivt och se det som en chans att hitta lyckan och ny kärlek

2018-01-02
VictoriaOld
VictoriaOld
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...