App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Plats för förlossning - Göteborg med omnejd

Hej! Jag väntar smått om två månader och jag funderar kring vilken förlossningsavdelning som jag främst ska vända mig till när det blir dags Vilka erfarenheter har ni av Borås kontra Östra? :-D God fortsättning!

2017-12-27
anncecand
anncecand
Barn på 2 år och 3 månader

vet att det var antingen Östra eller Borås det gällde. men skulle verkligen rekommendera Varberg :)

2018-01-20
Righto
Righto

födde på Östra o va jätte nöjd. både förlossning o BB va bra plus neonatal. min förlossningsbarnmorska kom upp till mig på BB dagen efter o kollade hur jag mådde o så. väldigt trevliga mot både mig och min sambo. Ska dit nu i sommar igen när nästa kommer.

2018-01-19
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 1 år och 11 månader

Födde på östra i september. Är supernöjd! Mötte så många fantastiska människor i personalen. Både på förlossningen, BB och neonatal, där vi var i 10 dagar. Sen finns det såklart vissa som inte var lika bra, men så är det ju på alla ställen, även vårdpersonal är unika individer. Mitt bästa tips är dock att läsa Föda utan rädsla. Upplevde att de verktyg och tankar jag fick med mig från den var till väldigt bra hjälp.

2018-01-01
Labolisa
Labolisa
Bebis på 6 månader

Jag har valt bort östra kommer föda på näl. vet att dom håller på att bygga om iså kan vara lite kaos där

2017-12-28
zazzi82
zazzi82

Borås har väldigt bra rykte, även Varberg, sen finns ju NÄL också 😊 ifall man inte vill föda på Östra som är rätt så stor.

2017-12-27
mimmisan88
mimmisan88

Födde på Östra i somras. Det var bra men tog ett tag att få eget permanent förlossningsrum då två kvinnor höll på att föda på momangen och jag blev snuvad på ett nystädat rum 2 ggr. Annars har jag inga klagomål på själva förlossnings personalen.

Däremot avskydde jag BB blev inte så väl behandlad pga att jag har psykisk ohälsa. En del personal var väldigt hård och barsk mot mig för att jag ville sova eller för att jag inte var pepp på att amma vid ett tillfälle pga ett otroligt magknip, jag har IBS och när livmodern minskade fick jag kramp i tarmarna så jag blev alldeles tårögd.

2017-12-27
viva91
viva91
Bebis på 11 månader

Borås hade fantastisk personal på BB. Födde mitt i sommarsemestern i år och det var bra på förlossningen. Har inget att jämföra med men jag kände mig omhändertagen. Även dom på post op och operation var helt underbara. Rekommenderar Borås.

2017-12-27
linnhansson1986
linnhansson1986
Barn på 3 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...