App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Långflyg med 10 månaders. Tips mottages!

Ska snart flyga långflygning med vår 10 månaders. Vi flyger på kvällen och över natten. Behöver lite tips på vad man ska ha med sig i handbagaget för att göra resan så smidig som möjligt. Välling känns givet för start och landning.. men finns det något mer vi kan ge henne för att tryckutjämna? Behöver era bästa tips!

2017-12-20
Okonkret
Okonkret
Barn på 2 år och 6 månader

Vi har rest med båda våra barn flera gånger långt men har aldrig behövt ha något speciellt med oss för de utan de har haft det vanliga. Aldrig något problem med öronen.

2017-12-23
flingan32
flingan32

Flög med sonen i november och då var han 5 månader gammal. Det är så sjukt kallt så glöm ej en bra filt. Sedan tog vi med amningskudden och använde den som madrass till honom då han sov på mig hela flyget. Det hjälpte nåt otroligt!

2017-12-20
Awesomethais
Awesomethais
Barn på 2 år och 5 månader

Vi flög med vår dotter när hon var 8 månader. Då hade vi med mat (klämmisar), välling, näsdroppar (såna pipetter, om hon skulle bli snuvig), många nappar (om ert barn använder napp). Sen hade vi med några leksaker och en iPad för nödsituationer. Nattflyget gick superbra för oss. Dagflyget däremot var en annan historia 🙈

2017-12-20
moaeg
moaeg
Barn på 3 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...