App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mjölkproteinfri ersättning

Någon som vet om det finns fler sorter av den Mjölkproteinfri ersättning för spädbarn? Eller finns det bara Althera? För har precis börjat med den till min pojk på 10 veckor. Jag delammar och jag äter nu också såklart mjölkfritt. Men det syns på honom att han inte verkar tycka om den. Något tips hur man kan göra då för att underlätta? För han tar inte alltid bröstet och då får han ersättning och när han inte blir nöjd genom att amma.

2017-12-18
Maandiiis
Maandiiis
Bebis på 2 månader

Min äldsta dotter var allergisk mot komjölk när hon var liten och då fick vi nutramien AA utskriven till henne och den luktar pyton och smakar inte speciellt gott. Vi kämpade med att ge henne den under nästan två månader men hon skrek och spottade sen läste vi att man kan testa att ge enbart sockervatten några klunkar från flaskan och sen fyller man på med lite ersättning i flaskan med sockervatten i, låter barnet äta några klunkar och sedan håller man på så tills man har fyllt på med full dos med ersättning i flaskan. Det funkade jättebra för oss och sen älskade hon ersättningen direkt. Hoppas att du förstår hur jag menar att man kan göra. Lycka till!

2018-01-13
ElinTidholm
ElinTidholm
Barn på 3 år och 10 månader

Testade Althera först men dottern vägrade, plus att del var ju äcklig o luktade illa enligt mina åsikter, hon gladdes åt Pepticate 😀

2017-12-20
Lily1988
Lily1988

Vi hade nutramigen när dottern fick komjölkproteinsallergi när hon var 8 mån! Det funkade jätte bra för oss, luktade inte särskilt gott men hon tyckte om den

2017-12-19
batgirl
batgirl

Vi har nutramigen, den luktar hemskt, men båda våra mjölkproteinallergiker älskar den.

2017-12-19
Tokavink
Tokavink

Okej tack då vet jag att det finns fler i alla fall. Fick en burk althera på Bvc. Får prova denna nu några dagar och se. Han ville inte direkt ha den andra när vi bytte sort från Semper till Nan sensitiv men då gick det bättre!

2017-12-19
Maandiiis
Maandiiis

Hej! Min dotter avskydde Althera så vi fick byta till Pepticate och den älskar hon! Så starkt tips att byta och prova er fram :)

2017-12-19
Liwi3
Liwi3

Hade också Althera men har för mig att dom pratade om en som hette Nutramigen på infoträffen. Har inte testat den själv, kommer bara ihåg namnet

2017-12-19
Tessan U
Tessan U

Hej :) jag ger min tjej på 3,5 mnd pepticate, den är utan komjölk. Dom på BVC misstänkte att hon kanske var allergisk, och nu mår hon mycket bättre av den. Kanske kan prova den?

2017-12-18
Kriols89
Kriols89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...