App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lättare få blåmärken efter graviditet

Efter graviditeten och förlossningen... några månader efter så får jag jätte lätt blåmärken! Ser helt absurt ut. Främst på benen. Går på badhus och ser nästan ut som om man blivit misshandlad. Med massor av små blåmärken på hela benen och vet inte ens hur de uppkommer. Fick nästan aldrig blåmärken tidigare. Någon som varit med om samma sak? Vad kan det bero på? Upp och nedgångar av vikt?

2017-12-17
Okonkret
Okonkret
Bebis på 13 månader

Såg att inlägget var några år, men svarar ändå 😅🙊
Dottern är född Jan-18, varje vår & sommar får jag massa blåmärken på låren. Detta kom efter förlossningen aldrig haft lätt för att få blåmärken. Trodde först att de va att dottern sparkar på mig dom gånger hon sover hos oss, men nej. Får blåmärken även om jag sover själv.. Nu sedan ca 1 vecka tillbaka har jag blåmärken igen 😩

2020-04-25
Ninaisabell
Ninaisabell

Jag har upptäkt samma sak. Jag kan få rätt stora blåmärken också utan att jag har någon aning om alls var de kommer ifrån. Speciellt på benen. Fick förklaring av en kollega på jobbet(läkare) att man nog har slagit sig men man inte reagerar på det med tanke på att man just i dom ögonblicken många gånger håller på med nått - leka med barnen eller så och därför inte direkt reagerar eller kommer ihåg. Men att man också ska kolla upp det på vårdcentralen då det kan finnas nått bakomliggande som behöver åtgärdas.

2018-02-12
Plumpan
Plumpan

Hauvghhddkk

2018-02-12
Merveyasin
Merveyasin
Bebis på 3 månader

jag upptäckte oxå ett flertal små blåmärken på mitt lår häromdagen man undrar vad det beror på, läst att det kan vara vitamin eller järn brist. Vet flera som har likadant som har fått blåmärken bara så där.

2017-12-17
LilllN
LilllN
Barn på 2 år och 11 månader

Jaaa, man undrar ju?! Eller om det vara någon slags vitaminbrist eller nått.. fattar nada!

2017-12-17
Okonkret
Okonkret

De går kanske inte att jämföra men jag krockade för ett par år sen och efter de får jag jätte lätt blåmärken på benen, direkt efter och ett tag till hade jag säkert 10-20 blåmärken på benen som kom och gick. Undrar också varför de va så ..?

2017-12-17
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 32
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...