App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad för ekologiska produkter är ni främst intresserade av?

Hejsan har nyligen startat en ekologisk webbshop feeleco.se och undrar vad är det ni mammor främst söker efter? Vad tycker ni är svårt att hitta? Hur mycket bryr ni er om ekologisk? Har själv barn och man vill ju de ska vara allt ekologisk runt dem. Vad tycker ni om min sida?

2017-12-13
Laaana
Laaana
Barn på 1 år och 9 månader

Svensk färdigmat till barn är svårt att hitta.

2019-04-11
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Jag tror att när man väljer eko så är man också medveten om vad som är bra och inte bra. Jag prioriterar också att min mat ska vara eko, spc för mina barn, tänk dig så små och få i sig massa skit.. när man kan undvika det vrf inte?! Tycker de dumt att blunda för fakta.

2017-12-14
Laaana
Laaana
Barn på 1 år och 9 månader

Jag skulle nog ställa mig lite frågande till denna typer av artiklar i kvällspressen, vad är källorna? Vart i processen kan de bli besprutade om hönorna äter eko-mat tex? Bara lite skeptisk men ska helt klart kolla upp! Nää Laana, margarin är väl inget jag skulle köpa öht så att de är eko känns oviktigt, däremot grönsaker, mejeri, kaffe osv känns viktigt av flera skäl. Jag ska också kolla in sidan och återkomma med feedback:)

2017-12-14
mknl
mknl
Barn på 3 år och 5 månader

Det har stått flera artiklar om bl.a. ägg i tidningarna, hittade denna artikeln nu https://www.expressen.se/nyheter/ekologiska-agg-populara-igen--trots-giftlarm/ men bara att googla :) som sagt, är för eko, men menar bara att det inte alltid innebär att det är hälsosammare, vilket är min första prio :) oftast går det ju hand i hand, men inte alltid. Sen tycker jag med att fair trade är viktigt :)

2017-12-14

Svar till av: Jag kollar noga på allt jag köper, och läser mycket om hur allt gåt tillväga, men kan hålla med att tex de inte så lönt kanske att köpa ekologisk margarin som har massa tillsatser ändå som är dåligt för en själv, men jag går absolut och köper ekologisk smör för jag vet att det är bättre samt att man ska jag inte använda besprutningar osv på ekologisk. Nu kan jag tex inte tala om just råvaror osv för jag inte riktigt vet hur leverantörerna ligger till. Men när de kommer till mina produkter som jag har i min sida så granskar jag noga, begär certifikat, intyg osv. För jag vill kunna garantera ekologisk inte bara säga! Svar till Malingsbo: tack! Uppskattas verkligen om du tar en titt och lite feedback vad jg kan förbättra och vad ni tycker passar in bäst? Vad som saknas osv? Jag håller på leta efter en leverantör för ekologisk och återvinningsbara blöjor, men som du säger man vill ju inte ha skyhöga priser på de heller, och som en företagare vill jag ju inte bara sälja utan vill det ska även vara bra för miljön samt för våra barn och oss. Vi försöker här hemma också köra ekologisk till allt, både mat och hygien osv.

2017-12-14
Laaana
Laaana
Barn på 1 år och 9 månader

Laana, har inte kollat din sida än, ska göra de! Jag köper så mkt de går eko och blöjor e ju bra om man kan återvinna också, men som sagt-för hög prisskillnad för att kunna motivera. Köper många produkter eko men de gör jag till hela familjen.

2017-12-14
mknl
mknl
Barn på 3 år och 5 månader

Vad har du fått infon om ek-äggen? Nyfiken bara. Eko innebär ju att man inte får bespruta med vissa ämnen så jo, de är nog generellt mindre än vanliga:/ säkert finns det variation mellan de olika certifieringarna men generellt handlar det ju om att minska på gifter för naturen..

2017-12-14
mknl
mknl
Barn på 3 år och 5 månader

Jag köper gärna ekologiskt för miljöns skull, men är i ärlighetens namn inte noggrannare med att mitt barn ska ha det. Bara för att det är ekologiskt innebär inte det att det innehåller mindre gifter än andra produkter, endast att de har blivit utvunna (säger man så??) på ett ekologiskt sätt. Ekologiska ägg tex innehåller mer gifter än icke-ekologiska ägg. Jag tycker det är viktigare med naturliga råvaror.

2017-12-14

Tänkte försöka hitta en leverantör som har ekologiska blöjor men som inte hoppar så högt i pris utan något mer rimligt kanske lite dyrare blir de än dem vanliga, libero Pampers. Köper du fortfarande ekologiskt till dina barn? Vad tycker du om min sida?

2017-12-14
Laaana
Laaana
Barn på 1 år och 9 månader

Produkter? Inte mat? Isf skulle jag säga bitsaker, nappar, saker de har nära sig, handdukar, tvättlappar, nappflaskor. Allt sånt køpte jag eko. Bløjor också men det blev så dyrt så de høll inte, tygbløjor ær bra, gosedjur, duschkræmer, lotion, oljor, badskum, schampoo, tandkræm, våtservetter mm mm

2017-12-14
mknl
mknl
Barn på 3 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...