App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Behöver råd angående Nan Sensitive!

Har en dotter på 3 1/2 månad och hon har ätit NAN Sensitive hela tiden och tyvärr ammar jag inte. Nu var just sorten Sensitive slut i affären så min sambo köpte NAN pro istället och då undrar jag om man bara kan byta över sådär rakt av? Vi har fortfarande kvar en del Sensitive men det kommer nog räcka precis till söndag kväll typ, så det är ett hack där från söndag kväll till måndag vid lunch (då affären får in nya burkar Sensitive). Har försökt ringa BVC men dom verkar inte va kvar en fredagseftermiddag... Jag undrar alltså om det bara går att ge NAN pro rakt av när vår Sensitive är slut eller om man ska blanda lite av båda sorterna så att hennes mage får vänja sig sakta vid den nya sorten? Jag tycker det är skitsvårt o är jättenervös för att hon ska få ont i magen. Hon åt NAN pro i 2 veckor när hon föddes o var på Neo, o när vi skrevs ut så sa dom att vi kan ju köpa Sensitive istället för hon hade varit väldigt ledsen det sista dygnet o vi visste inte om det berodde på maten eller annat... Min fråga är väl egentligen om man kan byta rakt av eller om det är bättre att blanda lite av båda sorter?

2017-12-08
Therese144
Therese144

Ok, tack för svar. Har precis gett den första blandade måltiden nu så vi får se hur allt går. Jag tänkte först blanda två mått av vardera men sen blev jag för nervös och blandade 3 mått sensitive och 1 mått pro... Vi får se hur det går. Går det inte bra så får vi åka till en annan stad imorgon o köpa Sensitive där.

2017-12-08
Therese144
Therese144

Det är bättre att blanda båda sorterna än att byta rakt av. Det blir en snällare övergång för magen om barnet har varit känslig för mjölk. Ni kommer att märka ifall ert barn reagerar på den nya sorten. I så fall går ni tillbaka till sensitive.

2017-12-08
Hurtan76
Hurtan76
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...