App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kräkningar (Zantac erfarenhet?)

Vår lilla tjej har kräkts sedan sitt andra dygn i livet, nu är hon 10 månader och kräks fortfarande! Efter många återbesök på barnavdelningen har vi nu fått Zantac utskrivet och har börjat med de sedan en vecka tillbaka. Frågan är så orättvis med vad de är för fel, vi har fått testat mjölkproteinfritt vilket inte hjälpte, vi har fått börja med mat väldigt tidigt och ta bort flaskan så att de ska va så lite flytande som möjligt. Är de någon som har erfarenhet av Zantac? Barn med otroligt mycket kräkningar? Känner att jag vill höra hur andra har de.

2017-12-03
mammaxflera
mammaxflera
Gravid i vecka 25

min son hade det så fram till ca 2år åldern. Va hopplöst att behöva se han spy efter varje måltid hela tiden. bvc sa oxå att det skulle försvinna och det gjorde det efter massa försök med mjölkfritt och annat.

2017-12-03
ecstasy92
ecstasy92

Vår äldsta kräktes massor. Klagade hos Bvc men de sa bara att det kommer växa bort. Först skulle det bli bättre med vanlig mat men det gjorde det inte. Sedan skulle det försvinna till han blev ett år. Men inte då. Trodde aldrig att det skulle sluta. Men vid ca 1,5 år så försvann det helt plötsligt. Så det behöver inte vara något mer fel än slapp magmun. Och det går över även om det känns tröstlöst och är sjukt jobbigt när det pågår.

2017-12-03
Ewathunholm
Ewathunholm
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...