App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sex efter förlossning

jag sprack en del vid min förlossning så jag fick en del ärrvävnad. Men min son är nu 8 månader och de gör fortfarande fruktansvärt on att ha sex, det känns som att jag ska spricka när han försöker tränga sig och det göt ont där stygnen har suttit. Någon som har haft lika dant och kan ge några goda råd. När blir det bättre ? Vad kan man göra? Hur har det varit för er? / uppgiven

2017-11-27
Hjalmar_jonis
Hjalmar_jonis
Barn på 3 år och 7 månader

Så härligt att du är gravid igen:) Hmm ja precis som du så är det defenetivt stramare vid slidmynningen då jag alltid spricker lite smått där så det blöder, men den värsta smärtan är liksom invärtes då jag blev sydd mycket där.
Ja något måste göras iaf då jag drar mig mycket för att ens försöka ha sex, vill kunna ha ett samliv med min partner och i framtiden syskon till min lilla grabb.

2017-11-28
Hjalmar_jonis
Hjalmar_jonis

Jag har hört flera som gjort det, ja jag har varit på kontroll efter och barnmorskan tyckte allt såg ut att läka jätte bra. Men jag känner att de har sytt helt galet.

2017-11-28
Hjalmar_jonis
Hjalmar_jonis

En kompis till mig fick komma in och göra en ny "operation", de hade sytt för tajt efter förlossningen, och efter det blev det bättre. Har du varit hos gyn? Man ska inte behöva ha ont vid sex, och nuförtiden är de bättre på att ta sånt på allvar!

2017-11-28
Vega
Vega

Sprack också mycket och har fortfarande ont vid sex. Småspricker vid slidöppningen vid penetration. Har kollat upp det nu och allt såg bra ut egentligen. Är gravid igen så tills vidare fick jag rådet att testa en xylocain bedövningssalva. Stor skillnad, helt underbart-ingen smärta alls vid sex då jag använder den. Om samma problem kvarstår länge efter nästa förlossning så får man väl se då vad vården kan göra. I mitt fall är det ju slidmynningen som sytts lite för stramt så det kanske skulle funka att lägga ett pyttelitet snitt bara för att lösgöra det strama. Men rådet är! Kolla upp det-du kan få hjälp, det finns nog många orsaker till att det gör ont så bra om en läkare kikar

2017-11-27
Krickolainen
Krickolainen

Min son är över två år nu. O tycker fortfarande att det inte är det samma. Mycket mer skavigt än förr. O har kollat upp allt ser bra ut inga torra slemhinnor eller något. Sprack också väldigt mycket vid förlossningen.

2017-11-27
kermit15
kermit15
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...