App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Född vecka 33 + 1

Den 22/11 2017 föddes min underbara son i akut kejsarsnitt. Jag ringde bm på måndag morse och berättade att något hade känts fel i magen under hela helgen. Det hade gjort ont i nedre delen och det hade känt som att något ”släppte” när jag hade kissat både på lördagen och söndagen i följd av geléklumpar i trosorna. Dom sa att det inte var något fel och var helt normalt. Jag skulle dock ringa förlossningen om vatten avgång eller blod förekom. På tisdagen hade jag mitt rutin koll på specialist mödrarvården och dom upptäckte att jag var 1.5cm öppen och blev skickad i från Västerås sjukhus till Faluns sjukhus. Dagen efter var jag 6-7 cm och hade sjuka värkar. Jag förlöstes med akut kjesarsnitt då han fortfarande låg i säte. Jag har aldrig vart så rädd och panik slagen. Vi bor just nu på Faluns sjukhus och kommer bo kvar här ett tag fram över. Det har vart ett par överväldiga dagar med sondmatning varannan timme. Många prover, sol lampor, nytt blod då han har gulsot. Jag är konstant rädd. Jag undrar väl egentligen bara om det finns fler än mig och om nån vill dela erfarenheter?

2017-11-25
Youvme
Youvme

Din vardag idag låter som vår för snart ett år sedan när vår mini föddes i vecka 33+4. Hade vattnet som gick men inget hände så efter 3 dygn med vattnet rinnande så blev de igångsatt. Vi låg inne i 3 veckor på Neonatalavd med sondmatning, sollampor, solfilt, värme då hennes temperatur låg på 33grader från början. Blev sen hemma på permission i 3 veckor med dagliga besök på avdelningen innan vi blev utskrivna. Hade sedan i 3 månader återbesök en gång i veckan på neo! Du är inte ensam ❤️

2017-12-03
mammaxflera
mammaxflera
Gravid i vecka 26

Dottern kom i vecka 37 med akutsnitt då hon inte mådde så bra i magen. Dock hade hon slutat växa i vecka 30 och vägde 1740g och var 42 cm lång när hon kom ut. Vi blev att ligga på Neo i Falun i 10 dagar innan vi kom hem. Sondmat varannan timme i början, som sedan blev var tredje timme. Amningen fungerade inte optimalt, jag hade mycket mjölk men dottern orkade inte suga. Så jag pumpade och gav i flaska tills hon var 4 månader, då fick hon gå över helt på ersättning. Lycka till med allt! Å dom är väldigt duktiga i Falun!

2017-11-26
JessicaSolborg
JessicaSolborg
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...