App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Varm bebis

Hej! någon som har tips på hur jag kan göra. Jag har en dotter på 3 månader och är som ett element. På måndagar är vi på miniöppet för 0-6 månaders bebisar. Jag har oftast en kortärmad Body på henne bara. Funderar på bara blöja. Men det är alltid en kamp med hysterisk bebis när jag ska där ifrån. Hon gallskriker så fort jag ska ta på henne klädesplagg för att kunna gå därifrån. Det är ju kallt ute nu så hon borde ha kläder på sig. Min mormor tycker bara att jag lägger henne i vagnen eller sätter henne i babyskyddet med filt bara. Jag tycker att det låter lite väl kallt. Har någon något tips? Hon blir alltid lugn så fort vi kommer utanför dörren.

2017-11-06
mimmisan88
mimmisan88
Gravid i vecka 29

jag får satsa på blöja och filt utomhus när vi går hem då helt enkelt. Hon ska alltid ha armarna utanför. Gick med kortärmad Body och filt och hon verkade nöjd.

2017-11-06
mimmisan88
mimmisan88
Gravid i vecka 29

Din mormor låter klok här tycker jag. Ta med en extra filt ifall bebisen får för sig att det kanske inte var superskönt ändå.

2017-11-06
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 3 år och 4 månader

Men om hon är varm så lyssna på henne istället. Hon känner ju bäst om det blir för mycket kläder. Jag vet ju inte var du bor men i min del av landet är det runt 7-10 grader om dagarna och liggdelen i vagnen är ganska vindskyddad. När sonen var nyfödd (också ganska varm av sig) så hade han tunn mössa, vantar och filt under vagnslocket. Medan andra bebisar hade overall och grejer. Lyssna på din bebis, inte på vad du ’borde’ klä henne i.

2017-11-06
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...