App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Klädsel

Hej alla! Vi försöker att bli gravida. Jag sitter redan nu och kollar på bebiskläder, hur man ska klä dom höst/vinter. Hur klädde ni era små? Overall? Åkpåse? Båda? Jag är tidigt ute jag vet haha! Men kan inte låta bli :)

2017-10-09
Ninjan95
Ninjan95

Vi hade en sån där mjuk nalleoverall till vår dotter som sedan låg i en åkpåse. Var det riktigt kallt la vi ner en filt i åkpåsen också. Åkpåsen var i en modell med utbytbart lock där vi hade ett lock i dun för vintern och ett med typ polyesterfoder till hösten/våren. Den andra nalleoverallen saknade fötter, så vi hade även små ulliga skor./tofflor.

2017-10-10
Skinkebiten
Skinkebiten
Barn på 1 år och 7 månader

En åkpåse är de bästa. Absolut. Bebisen är skyddad mot blåst och att bli kall. Självklart beror de mkt på vart man bor och höst/vinter ser ut. Men åkpåse är de bästa ist för att bädda in bebisen i filt osv. Så ut och handla då de är dags :)

2017-10-10
Mars2017
Mars2017

Åkpåse alla gånger :) Tål den väta, så behöver barnets kläder inte göra det. Fleeceoverall finns i olika tjocklekar. Gärna övervikningsbara ärmar och ben. Då behövs egentligen bara mössa utöver overallen . Så har jag gjort :)

2017-10-09
johalijohali
johalijohali
Barn på 3 år och 8 månader

Jag undrar detsamma. Har tänkt köpa en åkpåse för min bvc-sköterska sa en gång att man bör ha lager på lager istället för ett tjockt klädesplagg. Läste någonstans att om man har en åkpåse behövs oftast inte en overall. Det blir för varmt. Har fubderat på en luvtröja, body, byxor, strumpor och ev en filt i åkpåsen samt mössa och vantar!

2017-10-09
linnhansson1986
linnhansson1986
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...