App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Syskonvagn?

Kommer snart ha en 2-åring och en nyfödd som ska åka vagn. Vad ska jag tänka på när jag kikar på vagn? Vilka funktioner kommer man antagligen vilja ha? Kommer man använda den vagnen jämt nu så jag borde sälja singelvagnen? Några tips på vagnar? Enda jag vet är att jag inte vill stapla barnen på höjden utan att de ska ligga/sitta bredvid varandra och att vagnen bör klara mer än 15 kilo då storebror inte är långt därifrån..

2017-10-02
ClaraC
ClaraC
Barn på 3 år och 2 månader

Vi har Emmaljunga dubbel viking, den som är på bredden. Riktigt bra andrahandsvärde men vi behåller den och vår Emmaljunga singelvagn då vi väntar oss fler barn. Men vi är supernöjda och vi har babyskyddet som man kan klicka i både dubbelvagnen och singelvagnen. Alla tre barnen har haft nöje av båda vagnarna

2017-10-05
flingan32
flingan32

Jag har också Bugaboo Donkey Duo. Bästa vagnen! Sen kan man sälja den för bra pris när man inte vill ha den mer.
Min dotter föddes när sonen var 1.5 år så den var perfekt :)

2017-10-03
Tajma89
Tajma89

Jag har en dotter på ett och ett halvt år och en son på tre veckor och jag älskar vår dubbelvagn! Det är en Bugaboo Donkey duo, dottern åker sittdel och sonen åker i liggdelen. När sonen blir äldre ändrar man liggdelen till sittdel och man kan välja om barnen ska åka framåtvända eller bakåtvända. Vill vi ändra till enkelvagn (när man bara har en) görs det med tre enkla klick:-)

Vi har dock valt att ha kvar vår gamla vagn, en Brio Smile, eftersom vi kan klicka på babyskyddet på chassit. Chassit till brion ligger alltid i bilen så det är smidigt när dottern är på dagis och jag har sonen själv:-)

2017-10-03
Mjukisen
Mjukisen
Barn på 1 år och 8 månader

ja jag hade också behålt singelvagnen, finns ju sån stå bräda med "sits" i som barnet kan sitta på om det blir lite trött

2017-10-03
batgirl
batgirl

Jag skulle nog också kört på singelvagn. Du kan ju köpa en ståbräda med sits för de tillfällen 2-åringen inte orkar/vill gå själv.

2017-10-02
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 3 år och 4 månader

Jag hade behållt singelvagnen om du inte vet att du alltid kommer att ha båda barnen med dig.

2017-10-02
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...