Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hittade ingen hjärtfrekvens vid andra ul

Hej! Någon mer än jag som märkte vid ul att bebisens hjärtfrekvens var borta? Var gravid i v10 med tvillingar! Jag fick välja, antingen att kroppen skulle stöta ut dom själv eller göra som en "abort". Jag valde "abort" då det kan ta flera veckor innan de kommer ut själv o jag skulle inte klara av o gå o vänta, psykiskt sätt liksom! Visst, det va bra att det hände så tidigt men jag e ändå helt förstörd! Skuldsätter mig själv, men tyckte jag gjorde allt "man ska göra o inte göra" under en graviditet. Min fråga i allt detta är, har någon mer varit med om detta? O sen blivit gravid igen? Tog de lång tid efter? Åt/äter ni några tillskott?

2017-09-17
MariaTherese88
MariaTherese88
Gravid i vecka 26

Vill också sända dig styrkekramar och vill också berätta att vi var med om missfall ( först vid v10 naturligt ) där fostret dött vid v7 och sen haft varje månad i v 5-6 ungefär 6 ggr innan det tog sig ( detta var våren 2016) sen fick vi äntligen vår tredje barn som vi är så glada för. Så vi har tre barn på 4 års tid och nu planerar fjärde. Det är väldigt jobbigt det där med missfall men man kan tydligen inte göra något.

2017-09-22
flingan32
flingan32

Det är lätt att skuldbelägga sig själv i sådana situationer, fast egentligen vet man att man inte hade kunnat göra något annorlunda. Har varit med om samma sak dock inte tvillingar utan 2 separata graviditeter.. det är otroligt tungt precis efter men idag har jag en helt fantastisk lite kille på 2 år! Så nu väljer jag att se det som att det var just honom vi väntade på. Ge inte upp och tro aldrig att du har gjort något fel! Styrkekramar!

2017-09-22
Anemlo
Anemlo

Glömde tillägga se till att kolla upp din blodgrupp i tid är du som jag rh negativ så måste man få en spruta så inte kroppen ska bilda antikroppar. Jag visste inte att jag va det så jag tror att min blodgrupp och en hiss olycka jag va med om på jobbet ledde till det. Men efter det så fick jag sprutan och hade inga problem under mina 2 graviditeter. Jag åt multivitamin kvinna, B vitamin, folsyra, järn tabletter pga jag hade lågt järn värde.

2017-09-21
snuttiz
snuttiz

Vill först ge dig en styrke kram för jag vet vilken jobbig period man går igenom när något sånt här hemskt händer. Jag har själv råkat ut för det första gången jag va gravid väntade tvillingar och först ser allt så bra ut sen upphörde hjärtljuden och sedan försvann den så fanns bara 1 kvar sen dig den med och blev upplöst kvar var bara söcken. Kommer aldrig glömma den bilden när man ligger och kollar ul och ser ett svart tomt hål. Fick göra en skrapning för att få ut resterna blev hemskickad men fick kraftig infektion otroligt ont i buken kunde ej stå fick åka in och äta medicin och skrapning. De 2 nätterna jag va inlagd va rena ramla helvetet jag blödde så mycket trodde jag skulle förblöda jag grät och grät hade svåra smärtor somna av utmatning vakna sv smärtan och blev påmind om tomrummet. Det va hemska jobbiga 2 nätter som tagit hårt på mig. Men i dag har jag 2 friska och Goa och glada pojkar som jag är så tacksam för. Men dessa 2 dygn på sjukhuset va rena helvetet och jag hoppas ingen kvinna ska behöva vara med om något sånt för urs så hemskt det är att gå igenom det där. Så stora styrke kramar till dig.

2017-09-21
snuttiz
snuttiz

Det drabbade mig och min sambo i höstas. Va i vecka 13 när man på ul såg ett foster i v. 8 som inte hade hjärtslag. Fick göra två ul med en vecka i mellan för att garantera att det var så och sen fick jag en tid till medicinsk abort två dagar senare. På fjärde försöket blev jag sen gravid igen och är nu gravid i v. 39. Jag åt folsyra under tiden vi försökte och fram till v 12 där något sen gick jag över till gravidvitaminer

2017-09-18
saraleise
saraleise
Bebis på 9 månader

Hej!

Det är en hemsk upplevelse det där som ingen någonsin borde behöva uppleva. Hoppas du/ni får det stöd ni behöver av nära och kära runt omkring er. När vi var med om liknande så fick vi veta att var 4:e graviditet slutar i missfall. Jag fick missfall i vecka 11, 2014 då jag blev oplanerat gravid, det var dålig tajming och inget vi ville då så vi försökte inte efter det. Första gången vi försökte så blev jag gravid men det slutade tyvärr i missfall i maj förra året, upptäckte det genom en liten blödning på morgonen, åkte in till akuten för ett ultraljud och då hittade läkaren inget hjärtljud längre. Bebisen hade dött ca 2 veckor innan jag märkte av något, jag trodde att jag hade passerat v 12 men visade sig att graviditeten hade stannat av i vecka 9. Jag tog piller för att stöta ut bebisen snabbare ur kroppen, fick rikliga blödningar den sommaren, som varade .i typ 1 månad, sen när mensen var återställd gjorde vi nytt försök vid följande ägglossning och plussade direkt. Vår dotter föddes i april detta år :) Vi hade turen att det lyckades på andra försöket, men det är ju alltid så olika det där. Jag åt endast folsyra och apotekets gravidpiller. Dock slarvade jag med folsyran, borde ha ätit den hela tiden men om jag minns rätt började jag äta den först när jag plussade, vilket var otroligt slarvigt av mig egentligen. Hoppas allt går vägen för er och att ni snart har ert/era efterlängtade barn i er famn!!

2017-09-18
seglis12
seglis12
Gravid i vecka 37

Beklagar verkligen, vilken chock för er. Det enda tillskottet som rekommenderas alla som planerar graviditet är folsyra. Hoppas ni tar er igenom detta och vågar er på ett nytt försök, skickar en styrkekram.

2017-09-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Har inte några svar alls till dig på dina frågor men vill vara skicka styrkekramar till dig. Klart du lammbringa gravid igen och det är verkligen inget som du har gjort fel så släpp dom tankarna!

2017-09-17
Elin Axelsson
Elin Axelsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...