App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Min 9 v. gamla bebis är helt otröstlig:-(

Som rubriken lyder, så är min pojk helt otröstlig sen i förr igår kväll. Även om han ammar, så blir han helt vild, sparkar med benen, grinar/gråter, viftar med händerna. Det blir oftast bättre när han kommer upp och är upprätt, men jag kan inte bära honom dygnet runt heller. Bärsele fungerar inte, han blir inte lugn då. Sedan några dagar sedan så bajsar han även floder, 1-2 ggr om dagen. Det verkligen försar ut lösavföring. Han är gasig i magen och jag har börjat med Semper magdroppar, men tycker nästan det blivit sämre. Har provat magmassage etc. Ingenting hjälper. Inatt var han vaken i princip hela tiden och var sådär sparkig med benen och gnällig. Sedan 07 imorse är han nästan bara hysterisk, det är först nu som han är lite lugnare, men det dröjer inte länge till han blir hysterisk och gnällig. Ska självklart kontakta bvc, men vill bara veta ifall någon har någon aning om vad det kan vara?

2017-09-02
Alexandria17
Alexandria17

får jag fråga hur det gått med lillkillen?

2017-09-08
fiasson
fiasson
Barn på 2 år

Skippa magdropparna. Mina har fått magont av dem. Ge mer mat i stället - pumpa ut och flaskmata eller ge ersättning.

2017-09-03
solskensmamman
solskensmamman

Han var såotröstlig att vi åkte till sjukhus. Dom har tagit massa prover, men hittar inget än. Vi blev inlsgda för observation.

Dom lyckades inte sticka honom någonstans förutom huvudet. Det var nog det värsta jag varit med om. Stackars min unge😢😭

2017-09-03
Alexandria17
Alexandria17

Prata med bvc, ändra ingen kost utan deras inrådan. Låter jobbigt med magen, dålig aptit, stort närhetsbehov dålig sömn och skrik är typiska tecken för utvecklingsfas, och det kommer en precis där vid 8-9 veckor. Vår tjej för som förbytt i utvecklingsfaserna, speciellt var sömnen kämpig. Ladda hem appen wonder weeks, den förklarar mycket. Behöver inte bero på det i detta fall men tiden stämmer

2017-09-02
Luna_13
Luna_13
Barn på 3 år och 10 månader

Vad äter du? Min yngsta var så, tills jag tog bort mjölkprotein ur min kost, märkte skillnad efter 4-5 dagar och efter 1,5 vecka var det ett helt annat barn. minifom droppar kan hjälpa om man tror att det är gaser.

2017-09-02
Yrwen
Yrwen

verkar han bli mätt av amningen? tänker kanske att det kan bero på att han inte blir riktigt mätt?

2017-09-02
LolPet
LolPet

Nej, ingen har varit sjuk eller så:-(

2017-09-02
Alexandria17
Alexandria17

Min första tanke var kolik, men så läste jag om bajset. Kan det vara magsjuka? Har ingen annan i familjen blivit sjuk?

2017-09-02
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...